Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Sandio

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Sandio's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Евала колеги, че го повдигнахте на въпрос. Аз леко се притеснявах, викам си от тия изпарения да не стане някаква беля. Мерси за успокоението ;D
  2. Здравей колега, преди 4-5 месеца, когато избрах Лансър за нова возия се бях ориентирал към бензиновите двигатели. Доста се поинтересувах и видях, че дизелът е по-добър(всичките служебни коли на БС са дизел). Погледни и пазара, дизеляците вървят по-скъпо от бензиновите Лансъри. Бензиновите двигатели въобще не са издръжливи. Не съм запознат с автоматичната скоростна кутия, защото съм фен на ръчката. Късмет в избора
  3. Sandio

    Lancer 1.8 Di-D (150hp) vs.Mazda 3 2.2 diesel

    Незнам лично за мен А3ката не е най-добрият избор. Ако говорим за поддръжка - същата като на Алфите. Базовият интериор на Ауди не е от най-луксозните - вижте този на Алфите. Двигателят е добър, ако си фен на бензинките. Аз съм фен на дизелът, и ако говорим за А3 1.9 ТДИ е изключително добър избор. Аз лично не съм фен на А3 и А4 на Ауди, защото според мен в 2та такива класа има много по-добри коли. Ако говорим за хечбег, нито А3,нито Лансър(лично аз не му харесвам екстериора) са правилният избор, оттук нататък е въпрос на вкус.
  4. Sandio

    Lancer 1.8 Di-D (150hp) vs.Mazda 3 2.2 diesel

    Изчакай малко и взимай Алфата без да се замисляш ! Само помни, че италианската кола се кара 4-5 години и се хвърля .
  5. Колега супер ти се е получил тунинга, браво! Аз много и се кефя на колицата, въпреки че дизеловият Лансър е по-добър. Тунинга стеснява кръга от хора (в БГ), най-добре пусни колата в чуждестранни сайтове и съм сигурен, че ще я продадеш! Искам също да кажа, че пазарът в България е отвратителен, то това не идва само от джоба на хората, но и от селският манталитет! Главно се купуват голфчета с тунинга на комшията бай Гошо, баварчета на по 15-20 години и мерцедеси на по 300 000 километра. Много ограничен народ сме ние българите. Иначе може ли да те попитам спойлера откъде си го купил?
  6. Доста интересно - чип за 560 лева за Лансър 2008-2009, който вдига конските сили с 30 и нютонметрите с 52, доста интересно не мислите ли? Малко съмнителни ми се виждат нещата.
  7. Sandio

    AUX

    Незнам, аз лично съм супер, ама супер разочарован от аудио системата на Лансера 08. Много лошо качество на звука. А може ли да попитам при обикновен Лансър 08 (не гтс) къде да свърща AUX кабела? И въобще има ли AUX жак?
  8. Sandio

    Джанти за Лансер 2008 16''

    Мисля, че хора, които имат Лансъри и евентуално са купували от някъде тези части ще знаят най-добре.
  9. Здравейте, търся магазин или тунинг център, където да предлагат джанти втора ръка. Също и сайт или магазин за брони и капаци.
  10. Здравейте колеги, и аз карам Лансър 08 от бс е купуван и точно вчере ми се появи този проблем, тъкмо щях да пускам тема даже... В крайна сметка съветвате да не се ходи до бс, а просто да се кара на обикновен аудио сервиз?
  11. Здравейте колеги, имам Лансър модел от 2008 год. Събрах някой лев и реших да го пипна . Намислил съм следните работи - предна/задна броня,странични прагове, фарове/стопове, спойлерче може би... Отвътре може да сложа мултимедийка и кожен салон, ама това по-късно. Разполагам с около 2500 излишни лева, мисля че стигат за 1/3 от тези работи, но лека по лека. Ако може да ви попитам колко г/д би ми излезнало цялото това удоволствие (качествено направено) и да ми споделите някой добър тунинг център в София? Пък ако имате желание дайте някоя друга идея . Благодаря предварително !
  12. Здравейте колеги, имам интерес към един такъв автомобил, но не съм много запознат с 'Митсубиши', особено и с този двигател. Можете ли да ми дадете малко инфо?
×
×
  • Създаване...