Премини към съдържание

ramBo1

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ramBo1 е написал

  1. ramBo1

    Вонеща вода 2

    Здравейте колеги. Нов съм във форума и бих желал да дойда на тази сбирка, но явно имате сериозен проблем относно музиката която ще се пуска :icon_hmm: . Това ли е причината за слабата активност за такъв голям форум. Все пак, заради музиката ли се събирате или да се съберете от различни краища на България, да се запознаете и да си полафите за любимата марка коли :icon_hmm: Сори за спама........Поздрави. :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :icon_blush:
  2. Не знам, аз обиколих три пъти Горубляне и не видях читав под 5 хил. :icon_hmm:
  3. Честита придобивка.
  4. Как така колега, не са ли по 280 кончета тия вр-4-ки.......или допълнително нещо е правено :icon_hmm:
  5. А какво масло е най добре да се сложи на този тип кутии?
  6. ramBo1

    Вонеща вода 2

    Мерси колега. :good:
  7. Колега, за първа кола, задължително не се изхвърляй на нещо скъпо.......първо навърти 20-30 хил на някоя по евтинка и после скачай на по висок клас.
  8. ramBo1

    Galant 97-04 2.0TD

    Не са ли му малко тия 90 кончета на това купе. :icon_hmm:
  9. Колега, за тия пари трудно ще си намериш читав Галант.........според мен,де.
  10. ramBo1

    Вонеща вода 2

    Колеги, приемате ли фенове на :mitsu-smiley: но такива дето са все още в търсене на подходящото :mitsu-smiley: С удоволствие бих дошъл да се запознаем.
  11. Честито и от мен, със здраве да си я джиткаш.
  12. А друго да ви питам: Има ли значение за колата, (примерно при изпреварване) дали ще сменяш скоростите с кика, или със типтроника?
  13. Аз вече 5г карам само автомати и знам,че е в пъти по добре от ръчките(поне за мен,де) но всичките са били без типтроник.....за това съм се спрял на Галант с типтроник скорости...............е, ако наистина са толкова чупливи тия кутий, може и да се откажа..................за това се регистрирах тук,... да ме убедите в обратното.
  14. Понеже и на мен ми предстои покупка на Галант, ме интересува въпроса на колегата, относно тия автоматични кутий. Поздрави.
×
×
  • Създаване...