Премини към съдържание

love parade

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    добрич

love parade's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колко струва да се прави окачването и веригата да се смени долу горе,също така и ремонта на клапаните... а добре ако се монтира газово което пръска и бензин примерно 15% бензин както я имат тая опция брс мисля ? аз карам само ръчна кутия автомати не ми допадат.
  2. аз колта мисля,да го взема карам 2ра рака на поне 200,000км така,че сравнението му с нов,ще е далечно,яко амортизиран )) есп имат някой модели дори и старт и стоп система имат, аз мисля да взема такъв модел, допълнително се поръчва към някой нива оборудване понеже рядко се среща и аз така си мисля и се надявам да не посягат крадци и недай си боже да те блъсне някой или нещо, Разхода е супер а коя година беше твоя колт ?
  3. Здравейте момчета,обмислям да си купя колт 1.3 ръчна кутия не ме радват автомати, също така мисля да и слагам газ, трябва ли да има смазване на клапаните и ако няма ще почине ли двигателя,изобщо тоя двигател носи ли на газ? Другия ми въпрос е, скъпо ли е обслужването на мотора на тея коли, знам,че са с верига кога се сменя или никога като се чуят шумове и т.н, много хора казват след смяна на веригата се влошило и т.н. другия ми въпрос е колите като са с 2 врати зле ли са, крадат ли ги тея коли по принцип колт след 2006 или повече крадат фейс лифта? Другия ми въпрос е от къде може да си поръчвам оригинални части с отстъпка - уточнявам оригинални не афтърмаркети разни... Имали вин декодер където по номер на шаси да видя,с какви екстри е излязла колата от завода примерно имали есп, и тракшън контрол до колкото разбрах не ги слагат на всичките 1.3 модели и круиз контрол имали афтърмаркет някакъв изгоден и т.н. ? Колата вози ли много зле ако се сравни примерно с хонда акорд ? Окачването много ли е калпаво много ли бързо и лесно се троши за бг пътищата и дупките,колата става ли за извън града или харчи много ,извън градско примерно с 140км колко е разхода на 1.3 мотора, мога ли да си сложа нормално 1дин радио на тая кола или не ?
  4. a галант дизел или бензин е по добре и автоматик или ръчка?
  5. Какво мислите за галант под 100к.с. И от коя година да бъде как е подръжката му и разхода на гориво?
  6. Препоръчайте ми Митсубиши до 3000-4000лв , да харчи малко ще се ползва от сам човек млад , за това държа да не е някоя голяма катафалка за мен най -важни за харченето на гориво да е с ляв волан, и с изгодна подръжка........ще се кара главно градско и доста по рядко извън града......дайте конкретни модели и обяснения ако може
×
×
  • Създаване...