Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ivaylo_B

Потребител
  • От него общо

    47
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Каризма 1.6 2001г.

Ivaylo_B's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ivaylo_B

    Carisma GDI 122hp face

    Предна броня и фаровете налични ли са?
  2. Ivaylo_B

    Carisma GDI 122hp face

    Панела за управление на ел. стъклата на шофьорската врата наличен ли е?
  3. Човек, по-новите барутници (което ще рече след 2005-2006) горят 0.5 литър за 1000 км не за 10 000 км.Карай и си свиркай.
  4. Ivaylo_B

    5та скорост?

    И моята на 110 км/ч е 3000 об/мин.Много ли ти се струват?Съвсем нормални са си. P.S. Моята е 1.6 103 к.с. ама едва ли има разлика.
  5. Провери ли кабели и свещи за придърпването?Отделно 1000-1300 са си ниски обороти за бензинов мотор и няма никакъв живец тогава, а и няма мазане.
  6. Ivaylo_B

    Летни гуми?

    Аз миналата година си купих такива-екстра са, ще останеш доволен.
  7. Здравейте, една сутрин в големите студове януари месец тръгвам да паля и клаксона събуди квартала-все едно постоянно натиснат.Махнах бушона и изчаках да минат студовете и после пак го сложих.Един месец нямах проблеми и после си карам в лява лента на булеварда и пак разцепих тишината в квартала :D.Във волана има ли лентов кабел,който да прави мизерии защото си мисля,че проблема може би е там,но не ми се отваря без да съм сигурен защото с тия еърбеци си е..ло майката да не вземе да стане сакатлък.
  8. Прекъсването може да е от лулите.На една от моите имаше нагар.Смених свещи,кабели и не се оправяше докато не се почисти лулата.
  9. Ivaylo_B

    Смяна на антифриз

    Днес ударих греда със смяната. " Майстора" реши ,че ще източи само радиатора и ще долее новия антифриз.Казах му да източи и от блока и след 5 минуи търсене не можа да намери пробката на блока и каза ,че няма такава.Сега гледах сервизните ръководства и гледам ,че уж има.Та има ли няма пробка на блока?
  10. Ivaylo_B

    Смяна на антифриз

    Благодаря за отговора .Стария антифриз е зелен и купих син, защото 100% няма да мога да източа напълно зеления .
  11. Ivaylo_B

    Смяна на антифриз

    Колеги мога ли да сложа антифриз g12 червен защото каризмата ако не бъркам е с чугунен блок?
  12. Ivaylo_B

    Проблем със спирачки

    Да не отварям нова тема - ще ползвам на колегата. Значи проблема е следния. В последно ввреме abs сработваше дори при сухо време и не чак толкова силно натискане на педала. Отдадох го на кофти гуми и затова сложох зимните гуми по-рано, че са по-хубави. След като ги сложих се появи и друг проблем - колата при спиране дърпаше наляво. Отидох в сервиз и се оказа, че предна дясна гума си се върти свободно при натиснат педал на спирачката. Оставих я да намерят какъв е проблема и после ми се обадиха да кажат, че проблема е в абс модула. Не трябваше ли да светне лампата на таблото при проблем с абс? Откриването на модул с абсолютно същия номер е почти невъзможна мисия... Въпроса ми е, дали ако сложа модул с друг номер ще сработи и дали ще е нужна някаква адаптация?
  13. Здравей,имаш ли ABS модул за каризма.Номера е 0 265 216 773.
  14. Преди 2 години счупих и двата ключа в рамките на месец-два :D.Ключарът ми взе 8 лева за нов ключ.
  15. Търся картер за каризма 1.6.Мисля,че става и от спейс стар 1.6.По възможност да е по-малко ръждив от моя :D За контакти на Л.С.
×
×
  • Създаване...