Не, няма капаче. Махнах лепенката, изчистих лепилото - нито под нея, нито наоколо има капак или отвор. С фенерче под различни ъгли осветявах, пробвах с напипване - НИЩО!!!
Не изключвам моя капак на кутията да не е фабричния а да е сменен с друг, понеже много бързо се протри боята на места ...
Какви проблеми мога да очаквам след като вече е направено?
Абе имам и аз някакви съмнения за захранването на вътрешната бушонера ( и плюса и масата). Другото което си мисля е самото табло.
Под куплунг - клемореда на контакт ия ключ ли визираш или куплунг на кабелен сноп към таблото примерно.
Благодаря за бързия отговор, но при мен няма капаче, обаче ето как стана ( благодарение на Марио с пътната помощ ) ако на някой му се наложи:
1. Ръчаната спирачка дръпната.
2. Ключът на ON.
3. Спирачката (педалът) натиснат.
4. С по голямо усилие от нормалното се превключва от P (parkin) и след това вече може да се превклюва лостът на всяка една позиция.
Ключът си остава в контакта, понеже не може да се извади докато не се сложи пак на P(паркинг).
Незнайно защо няма никакви обяснения по темата в ръководството на колата, а моето е оригиналното с което е купувана едно време !
Отново благодаря, и на ... никой да не му дотрябва тази информация