Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Trasti

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1.3GL, 16v, 1999

Trasti's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Trasti

    Ключ с чип ?

    Сигурен ли си, че наистина няма чип във втория? На моя ключ чипът е точно в "малкото бакелит", който после влиза в "голямото" - има си легло вътре. Това го разбрах, когато моето "голямото" се разпадна и останах само с "малкото". Та си издялках от дърво едно "голямо", понеже имах мерак и сега съм с дървена дръжка на ключа ... резбовах и звездичка даже
  2. - И аз така си мислех в началото, но като видях багажника с вдигнати 6-а и 7-а седалка - по-малък от Спейс-а, с баба и дядо на море ще трябва и кутия задължително. А и като има място жените пощръкляват докато не го запълнят :icon_angel: - Благодаря колега, много полезни връзки имаш, отбелязвам си ги и за бъдещо ползване :icon_clap:
  3. Здравейте почитатели на :mitsu-smiley: ! В момента имам Space Star 1.3 1999, но ми отесня и се заглеждам по Grandis. Не мога да видя обаче как се монтират напречните греди за багажник на покрива. Едните, които гледам, изобщо нямат надлъжни греди(като на тази): а по-новите имат едни съвсем леко повдигнати над покрива(като тази): http://www.toowongmitsubishi.com.au/images/07%20BA%20Grandis%20VRX%20F78%20LF%20D-p-800.jpg Някой знае ли могат ли да се монтират допълнително надлъжни греди на тези които нямат или пък трябва някакви специалани напречни пригодени ( говоря за тези които нямат нищо отгоре)? За тези които имат пък - мога ли са си ползвам напречните, с които съм сега на Space Star-а ( от Lidl, ако ги знаете ) или пак някакви специални ще ми трябват? Благодаря на всички предварително!
  4. Благодаря и на двамата :icon_thumbup: Благодаря за предложението - имам WD40 и ще пробвам с него, ще пиша какъв е резултатът! И при мен е напукан лакът на редицата от спойки, не мога да прценя дали под него са напукани и спойките, но ще ги презапоя ... само да взвма по-тънък поялник - с моя мога да запоявам 2 пина наведнъж :icon_crying: А да попитам - и вие ли имате само по 2 лампи на платката и една празна дупка или при мен 3-тата лампа липсва ? На снимката се вижда празна дупка в платката.
  5. Привет колега ... и други колеги :icon_thumbup: И аз около месец имам :mitsu-smiley: Space Star - като чета все едно говориш за моите "проблеми" 1. Извадих си нов ключ в Балкан стар - всичко около 130лв (заготовката + 10лв на ключар + обучение на новия ключ) - купих я с 2 ключа, но чипът на единия липсваше (пластмасата беше скъсана - може и да е изпаднал някъде). 2. И моето предно дясно стъкло "засяда" когато е свалено докрай, но не винаги. Оправям го като пробвам няколко пъти "нагоре-надолу" с копчето при пътника - от шофьорското не става. 3. Моят дисплей показва "маймуни" - отворих го преди малко, след като прочетох темата и ми се струва, че и аз виждам 2 места за презапояване: 1 и 2 на смиката. При теб същите ли бяха или други? И още един въпрос - каква е тази "подложка меду екрана и металната му рамка" - изолирбанд или нещо друго? Мерси предварително и честито - да те радва дълги години! (* извинявам се за лошите снимки - в момента имам на раположение само един телефон с лоша камера :icon_crying: ) http://media.snimka.bg/8522/023298590.jpg?r=2 голяма снимка тук http://media.snimka.bg/8522/023298594.jpg?r=0 голяма снимка тук http://media.snimka.bg/8522/023298597.jpg?r=0 голяма снимка тук
×
×
  • Създаване...