-
Статистика на сайта
-
На линия са 0 потребителя, 0 Скрити, 32 госта (Виж списъка)
- Все още няма регистрирани потребители в момента
-
-
-
-
-
От Иван Вълков · Публикувано
Здравейте, Имам малък, но за сметка на това дразнещ електрически проблем. От скоро при задействане на аварийните светлини вместо двата мигача на таблото ми мига индикацията за предните фарове за мъгла. Веднъж дори и показанието на мигачите се бе разменило ( за левия мигач светеше дясната индикация и обратно), но в общия случай когато използвам мигачите няма проблем. Грешката е само в показанието на таблото иначе зад всеки бутон си работи съответната светлина коректно. Също като проблем се появи неколкократно да ми загасне СД-то и пак да светне. Притесних се че имам проблем с зарядното напрежение но след замерване и натоварване с големи консуматори напрежението е 14,1/14,2 V. При мерене на зарядното напрежение + спямо корпус/двигател/шаси няма отклонения. Както и няма пад до бушонерата която е при двигателя. Та набедил съм че може би има проблем във вътрешната бушонера или в самото табло. Ако някой може да удари едно рамо със електрически схеми или решение ще съм благодарен. -
От Trasti · Публикувано
Здравейте, някой да има представа как мога да превключа на неутрална, когато колата не може да запали ( вероятно проблем със стартера ) ? До скоростния лост имам лепенка SHIFT LOCK, но не виждам наоколо никъде бутон или подходящ процеп, в който да се бръкне/натисне с нещо. Слагам линк към снимка на друга кола, но на моята е същото: -
От ANGEL 122 · Публикувано
Разбрах че това е ОБД буксата като пуснах в гугъл да търсиш . Благодаря все пак . Нищо не става с обучението .уж всичко по описанието но не става нищо.Не влиза в режим на програмиране. -
От BorisM · Публикувано
Здрасти на всички, имам въпрос относно моя Outlander 2010. В последно време забелязах, че уплътнението на задните врати — от вътрешната страна към купето — се е деформирало - част от гумата не прилягва плътно по ръба на рамката и има участъци, където „не влиза“ навсякъде и гумата сякаш се е „свила“ или „отпуснала“ с времето и не стига до някои участъци на ръба. Случвало ли се е на някой такова износване/свиване на уплътнението на задните врата на Outlander (или подобни модели)? Ако се наложи смяна на уплътнението, някой случайно има ли номер на оригинална част за Outlander 2010 или препоръчка за добър заместител? -
От Светльо Ангелов · Публикувано
Оригиналните OEM/MMCS системи на Carisma: са напълно остарели (DVD карти от 2001–2003 г., без поддръжка); имат бавен интерфейс и монохромен екран; не поддържат Bluetooth, USB, камера, нито каквато и да е съвременна навигация; и изискват специфични кабели, DVD модул и антена, които почти няма откъде да намериш вече. Така че най-доброто решение е наистина да сложиш нов 2DIN мултимедиен head unit — Android или марков (Pioneer, Kenwood, Sony, Alpine). Ще имаш: GPS навигация (Google Maps, Waze и др.), Bluetooth + микрофон за разговори, камера за заден ход, USB/SD, и визуално ще стои добре, ако вземеш правилната рамка. Ето например този вариант е идеален за теб. https://www.joyingauto.eu/android-10-double-din-car-stereo-replacement-4g-lte-radio.html?utm_source=chatgpt.com
-
-
Теми