Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Интересуват ме предни тунинг брони с ушички и да са качествени,а не тип sigi.Някои знае ли каде мога да намеря?Също така и online каталог за различни видове бои,перли и хамелеони?

post-494-1210598022.gif

post-494-1210598038.gif

post-494-1210598044.gif

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много хора казват добри думи за Благоевград, но не знам към кой да те ориентирам. Мисля че ще излезе много скъпо да си докараш от US, въпреки че там са много евтини като китове.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Кам моторс дизайн - за бои. А за кит - ако искаш качествено - ще трябва да се цака...взимай полиуретанови брони, а не гадните смоли, китове и стъклопласт

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм 100% сигурен, но заради формата на фейслифт фаровете капакът е различен, а почти съм сигурен, че и бронята, и калниците са различни. Най-добре да се сравнят наживо

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

1. http://search.ebay.com/search/search.dll?s...o%3D2&fgtp=

2.detali.ru

Възможно е да са ти познати.Ако не за директна поръчка,то поне за информация и сравнение може да си ги ползваш.В е-bay-a повечето китове са от фибростъкло,но се появяват понякога и оргинални "ламарини".Ако имаш проблеми с доставка от USA, пиши на лична ,за да споделя опит.

Имам поръчка за тунинг калници и броня ,но за 3G,ще споделя мнение,като ги получа/живот и здраве/.Късмет!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сподели направо във форума, защото и аз се интересувам от големички неща - брони, спойлери и т.н. Не е ли много скъпа доставката?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

колега ела и вий моя и ще ги сравним но и аз знам че бронята, капака, фаровете и калниците са различни но е най добре да се види

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...
Сподели направо във форума, защото и аз се интересувам от големички неща - брони, спойлери и т.н. Не е ли много скъпа доставката?

 

"Сорка" за късния "Reply".Една скобка отварям притежавам 3г модел и примери за части и цени ще са специално за този модел.

Малък пример-бях поръчал 2 фара/"dual halo projector headlights"та ,което водят "angel eye"/+2 халогена.Крайната сума беше 580лв./да речем при $=1.35лв./130 $-фарове+110$ халогени+190$доставка/около/.Ти сам прецени дали е добра или не цената и доставката.Пример-оригинален фар е около 500лв./Балканстар,Ратола.../.Как намерих "връзката"?-Приятел,който се занимава със сходни неща.Оказа се ,че се познаваме отдавна,след като се видяхме очи в очи,съгласи се и така :icon_thumbup: .Има си връзка в "Щатите",която ги поръчва от различните производители или доставчици и му ги изпраща.Транспортът е "via" самолет/1-2 седмици-доста по-скъп,но удобен за дребни детайли/ или корабче/4онтейнери,но сам ограничен от гледна точка,че трябва да го изчакам да си го запълни,за да "бутне" и моите "боклуци",мога да намажа и транспорт-аванта по този начин :icon_dance:/ .Към сумата за доставка не включва нищо за себе си.

По-сериозни/по-богати/ примери ще "post"-на,след 2-3 седмици,тъй като все още не съм получил всички детайли.Тъй като платих всичко накуп,ще е трудно да ти дам точни цифри.Специално в тази си поръчка имам калници ,брони,подкалници,амортисьори..../което ще те заинтересува повече.

Може да не му е тук мястото/така и така съм на писателска вълна,което е рядкост при мен/,но ще добавя малко "info",за споменатите фарове и халогени.

-Халогени-лесен монтаж,прилично стъкло/разбирай-здраво/

-Фарове-лесен демонтаж на старите и монтаж на новите,очичките" към габарита.

и двете са с готви,свързани букси/изключение правят жиците за ореола".Проблемът при фаровете е свързан с възможен конденз/които си оправих,като свалих горната пластмаса/капак/и наново силиконирах".Ахх,ммм...,ако си много педантичен ще забележиш и друг-ако си насочиш фаровете към стена,осветеното място не е ,така да се каже,по права линия.Получават се едни изкривявания,които се оправят,като се изреже част от "гнездото" и се намести фасунката.

П.С. Транспортът с корабче е 45 дни.Частите са от "e-bay"!!!

Дано инфото е полезно и не съм си загубил времето напразно.Надявам се скоро да приключа по машината и да се видим на някоя среща от клуба.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

"Thread"-а май е замрял,но все пак ще пусна един "линк" за качествени бои и обслужване./поне до сега е било такова... :rolleyes: /

http://www.esklips99.com/contacts.htm

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...