Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dosev4eto

Потребител
  • От него общо

    156
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dosev4eto е написал

  1. Здравейте колеги Как да е безплатно карането и влизането на пистата, когато ние сме я наели за деня, срещу не малка сума пари??? За да се наеме пистата, освен наема, собственика е определил и вход, без значение кой кой е и с какво влиза! Освен всичко това, организатора е длъжен да наеме линейка и пожарна, за които също да плати..... Сега кажете ми как да бъде безплатно? До момента на писта Дракон нито едно мероприятие не е било безплатно, няма и да бъде.... С тази тема каним желаещите да покарат на пистата и да се позабавляват! Заповядайте
  2. валовете на турбо, без турбо, 1Г, 2Г са абсолютно взаимозаменяеми и с едни и същи белези, разликата е единствено в градусите!!!
  3. Здравейте колеги Сбирката на Еклипсите ще се проведе на 25.06 (събота), мястото, по традиция, е ОМВ Бояна от 18:00 часа. Заповядайте :drinks:
  4. Ама колега, че те по - големи от предните :icon_doh: Такааа, а сега сериозно, остави си барабаните както са си и си карай. Точно на тази кола незнайно защо дискове отзад не се представят добре, слагали сме на два такива еклипса (единият автоматик) и после връщахме барабаните, просто колите не спират добре. Опитай да ги смениш, но си пази старите части, да не ти потрябват. Успех!
  5. Здравейте колеги, продължавам да очаквам полезни съвети от всички!
  6. Лео, сигурно си напълно прав, просто има различно инфо от различни места :icon_blush:
  7. Колега, има много противоречия в инфото което ти е дал продавача! 3Г за европа и америка са с различни мощности, за европа е 157 коня, а за америка е 154. При 2Г нещата са същите но тук вече има и 2 различни двигателя, единият е на Крайслер - 420А със 141 коня, другият е 4Г63 със 147 коня за европа и 145 коня за америка, въпреки че в америка този двигател се среща изключително рядко, но в Канада му се радват повечко. Производството на 3Г започва в края на 98 година но официално се произвежда от средата на 99 година. Като цяло 3Г е доста здрава и надеждна кола и много от нещата по нея са и доста по евтини от на 2Г, а и да не забравяме факта, че 3Г е най продавания Еклипс изобщо!
  8. Добре колеги, освен горивото, какво друго ще ми е необходимо за да се получат нещата? Предполагам че ще трябва да се пипне електрониката, а и май и други неща ще потрябват?
  9. Мисля си да е голям винтов компресор, нещо от сорта на Итън М62, но само компресор май няма да се мине. Определено ще трябва да се сменят и доста други елементи, но кое ще трябва да се смени, а и с какво да се смени? Ще се наложи да се добавят и разни други елементи, но какви? С две думи, какво ще ми е необходимо за да се реализира всичко това?
  10. Здравейте колеги. От известно време си задавам въпроса, може ли на Еклипс 2Г, 4Г63 да се навре механичен компресор? И как да стане това, какво ще е необходимо да се смени и т.н. ? Търся всякъва информация, няма да е излишна! Благодаря предварително за мненията Ви и нека дискусията започне :icon_rock:
  11. Колега, всичко е постижимо! В твоя сличай просто ще се сблъскаш с някои несъответствия но и те са лесно решими! а за полуоските не се коси, и там има вариант :icon_blush:
  12. dosev4eto

    Total Eclipse 6

    Ами и аз съм за 18:00. Колега, не се ядосвай, аз установих, че моя Еклипс влиза точно под Лада която кара назад на кръстовище, ама след много нерви вече е готов и е на асфалта.
  13. Аз онзи ден мярнах Бобана да кара бързо по бул."България".
  14. dosev4eto

    Total Eclipse 6

    Митееее, предлагам да е другата неделя.
  15. Ами добре, ама Досевчето ще ти отговори на лични.
  16. :icon_thumbup: Ееее колега, този е съвсем малък :icon_rock: да не се изгуби в багажника :icon_rock:
  17. Колега и 6" може да звучи силно извън колата при лошо настроена фаза! А колегата като иска нещо малко и що годе свирещо, може да вземе една 8" на Херц примерно, и да я метне в едно 20-литово, отворено обемче, взима и едно малко стъпалце, и е ОК. 8" са малко твърдички и не слизат много ниско, но става сравнително добре с тях. Колега обърни се към MaxBass, той точно с това се занимава (автомобилно озвучаване) Пешоооо помогни бе.
  18. Нищо и никога не може да замести суб баса!!! И колегата по - горе е много прав - без усилвател, музика няма! (не ми се обяснява сега за този факт)
  19. Колега, със заводската активна туба, спестяваш багажен обем за сметка на качеството, а и при малки еквивалентни обеми, ниските честоти са мит!
  20. Ферари да се учи от Мицубиши??? Да, трябва, но чак когато Ферари започне да прави семейни седани и джипове! Ферари може да се учи от Ламборгини и Порше! А Митсубиши трябва да се понаучи от всичките гореспоменати марки как се правят спортни автомобили клас GT!!! Аз ходих и в Маранело и специално в Санта Агата за да видя за какво става въпрос, и да ви кажа право, на фона на техническите решения по тези автомобили, моят Еклипс си е детска тротинетка!!! И това го казвам аз - човек за който Митсубиши е религия!
  21. Отивам навсякъде! Само бензин да има!
×
×
  • Създаване...