красикостов Публикувано 17 юли 2023 Публикувано 17 юли 2023 Колеги! Някой знае ли как перманентно да се изключи старт-стоп системата на АSX? Значи знам за позицията на копчето за обдухване на стъклото, че я елиминира . В Ю тюб гледах един пост- като се махне куплунг от плюса ( или минуса) на акумулатора, че я елиминира за някакъв модел кола. Пробвах-откачих куплунга от минусовата клема-действително старт-стоп системате не работи -само иконката на таблото мига постожянно. НО! този куплунг може да има и други функций, за които не знам .Отвътре пластмасата при пиновете е зелена. Цитат
красикостов Публикувано 20 юли 2023 Автор Публикувано 20 юли 2023 Благодаря за мнението! И аз така реших и закачих куплунга обратно. Изглежда единственото решение, което между другото колега от форума сподели е превключвателя да стои само на положение обдухване предно стъкло и вентилатора да е включен на някоя позиция. Цитат
Delyan.Dimitrov Публикувано 21 юли 2023 Публикувано 21 юли 2023 (редакция) За много автомобили бай китаец предлага едно просто електронно устройство, което все едно 'натиска' бутона за изключване на старт/ стоп системата след всяко запалване. Ако идеята е да не натискате вие всеки път. Твърде вероятно е и за ASX да има... Нещо подобно на това: Бутон Редактирано 21 юли 2023 от Delyan.Dimitrov 1 Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.