Премини към съдържание

красикостов

Потребител
 • От него общо

  33
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  2

красикостов беше най-активен на 8 ноември

красикостов има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

 • Град
  София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

красикостов's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

 • Сътрудник
 • Един месец
 • Първа Седмица
 • Отдаден Rare
 • Първа Публикация

Спечелени Значки

3

Репутация

 1. Здравейте г-н Михов. Да ,точно затова искам да има допълнително впръскване на бензин и то от 2000об нагоре. Оказа се, че за градско каране(50-80км/ч) оборотите рядко превишават 2000об, а за скорост от порядъка 100-130км са в границите между 2500-3000об за този двигател и CVT. Относно омасляването -ако не помага (защото има различни мнения по въпроса) то не пречи.
 2. И така след 2 месеца на газ..... Газовата работи добре, нямам особени забележки. Среден разход около 10-11л на 100км. Сложих масльонка за смазване на клапаните-ако няма ефект поне не пречи. Един проблем засякох досега и ще ходя до газ сервиза. Значи бяхме се разбрали да се има микс газ/ бензин в определени проценти след 3000об. Бензиновите инжектори изобщо не се включват. Проверих картата за газ в друг сервиз-в програмата е отбелязано това ,но бензиновите инжекторите не се включват. Преди седмица пътувах до Истанбул по спешност .Напълних бензин догоре. Като се върнах беше пак до горе пълен. Карал съм само на газ повече от 1000км. Съпротивлението на бобините на бензиновите инжектори е 12-13ома. Проверих за импулси с осцилоскоп върху резистор 13ома -няма нищо. Или не е активирано или има нещо друго. Ако някой случайно знае да помага със съвет. Иначе отивам в Събота в сервиза да се разправям. Не става така!
 3. Колеги Някой ще публикува ли сервизно описание на Mitsubishi ASX 2.0 150kc 2020г?
 4. Монтиран на Мицубишито газов инжекцион STAG Q box PLUS,инжектори Hercules, изпарител Tomasetto Nordic XP. Официален сервиз на Стаг в София-Сервиз Кардени. Монтажа е прибран -нямам забележки с изключение ,че въпреки ,че казах на сервиза да свърже изпарителя парално на вътрешния кръг са го свързали последователно. Разправях се - така го правели. Очаквам проблеми с парното зимата ,ако е студено. Разбрах за това като свалих кората на двигателя за да монтирам масльонка за смазване на клапаните. Не искаха да я сложат-нямало смисъл. Мненията за това са противоречиви, но реших да я сложа сам. Утре ще отида да ми сменят ключето -единият светодиод не работи. Разхода-още не знам . Това засега за обща информаци, ако някой го интересува.
 5. Колега Светльо не знам защо си негативен към този газ сервиз Кардени 63. Той е официален представител на полската STAG в София и би трябвало да си знаят работата относно тези газови инжекциони. Всъщност повечето неофициални газ сервизи ,където се обадих ми предлагат също полски газови инжекциони STAG, KME и др. Сервиза Деймос, където ме насочихте също ми предлагат посочените уредби. С Искрен говорих доста и съм съгласен с мнението му, че с официалните сервизи е тегаво с цени +сервизна подръжка ,чакане, скъпи консумативи и т.н. и ,че те не са такива както едно време. Спрях се на STAG по причина, че е подобна на BRC-- PLUG& DRIVE модел и цената, която ми оферираха е по -ниска от другите сервизи и че ще я монтират в Събота и Неделя и ще присъствам на монтажа нещо, което на други места отказват или се прави в работно време през седмицата. Ако нещо не ми хареса от монтажа ще го променят в движение. А какво ще излезе накрая ще уведомя колегите. Ще бъде голям+ или голям -. Краси
 6. След много умуване и четене тук-там се насочих към "Кардени 63" и газов инжекцион STAG Q plus ,Tomaseto Antarctic редуктор ,инжектори HANA. Записах час Дали не сбърках? -времето ще покаже
 7. Колеги някой може ли да ме насочи към добър газ сервиз и най-важното добър газаджия в София? Също и на какъв модел газов инжекцион да се насоча? Питах тук-там по телефона, но навсякъде са заети -нормално газта е1лв. Час запазих в Ландо Рензо другият месец, но не съм сигурен, че това е добра опция. В БРС даже и депозит искат ..странн.
 8. Благодаря за отговора ,но как да определя това? Колата е с най- високо ниво на оборудване.
 9. Колеги от форума някой знае ли как се активира фабричната аларма на колата? Модела е с всички екстри и не вярвам да няма оция за астивиране. На компютърна диагностика не можаха да намерят модул аларма, но може и да са го пропуснали. Ще съм благодарен, ако някой от форума знае нещо.
 10. Колега постави ли си газова уредба ? Впечатления от работата? Ако сте доволен от изпълнението и работата на уредбата може ли адреса на газаджийте? Предстои ми подобно решение на колата Mitsubishi ASX 2.0 MIVEC 2020.
 11. Продадох колата. Остана пълноразмерна резервна гума с джанта 215 65 16. Ако някой се интересува да се обади.8mm грайфер. 0896507850
 12. Гумата е пълноразмерна 215/65/16 ,всесезонна ,с добър грайфер 8мм. Цена 100лв 0896507850
 13. Ето линка. https://www.amazon.de/gp/product/B09BL4ZTMW Пише, че е за ASX , но явно е някакво универсално. 1 месец го чаках. Дойде със Спиди. Относно закрепването -6-8 винта. Малко е късо и не покрива докрай багажника. За леки коли е идеално. Но, все пак както казах по-добре от празно и всичко, което сложиш да се вижда.
 14. 104Euro с доставката от Aliexpress Не е точно за ASX но е по-добре от нищо
×
×
 • Създаване...