Премини към съдържание

Смяна на радио Спейс стар 2003


Препоръчано мнение

Хора, решил съм да сменям радиото на звездичката, но съм доста "гол" по темата. Нито съм на ти с конекторите, нито знам как да го сваля. 

Ще може ли малко вътрешна информация, как да избера радио с правилния конектор, кой е правилния конектор. Държа да има AUX и Bluetooth. Не искам екранчета и т.н. Просто да си слушам моята си музика.

 

Мисля, че моделът на моето радио се води Mitsubishi W142.

 

Всякакви коментари са добре дошли! Дори и градивната критика ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Ако не съм закъснял  - първо си купуваш преходник с женска букса Митсубиши към мъжка Евробукса. Купуваш си каквото си искаш плейър и преди да свалиш стария и да сложиш новия си избираш какво да ти показва компютъра на твоя дисплей - дали да е средния разход, оставащите километри до празен резервоар или средната ти скорост. защото каквото оставиш последно на старото ти СД , това ще изписва оттук нататък. Долният ред с името на радиостанцията вече няма да я има на дисплея. Спейсовете май всички светят в бяло, така, че за по-красиво си избери модел с бяла подсветка. Сваля се елементарно - огъваш два дебели тела във формата на ,,U'' ( примерно очукан електрод за заваряване) и ги мушкаш в дупките и дърпаш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...