Премини към съдържание

Разход на гориво


Препоръчано мнение

През изминалия уикенд ми се наложи да пътувам до Златни пясъци служебно.Пътувах с личния си автомобил :mitsu-smiley: .Заредих резервоара до капачката на Лукойл на Ботевградско шосе и нулирах километража.

На тръгване обратно, във Варна започнах да зареждам на един ШЕЛ.Сипва момчето и щрак пистолета изключи.Викам изчакай няколко секунди и долей. Така 2-3 пъти, а бях изминал 523 км.И какво се получи 36,16 л или 6,91л/100 км.Не можах да повярвам :rolleyes: .Карал съм разумно 120-130 км по магистралата до Ябланица и от Шумен до Варна и 80-90 по останалия път, а където е възможно и повечко.

Сега още карам с резервоара от Варна и съм на 560 км, а стрелката има оше малко до червения сектор.Никога до сега автомобилчето не ми е давало такъв нисък разход на дълъг път/обикновенно 9-10/.Не знам дали грешката е в измерването на колонките, бензина ли е бил много читав или нещо друго!Мицу е :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е ми карал си нормално, без климатик, сигурно не е имало голямо движение по пътищата, ако колата е била и празна и си улучил добър бензин не е невъзможно. Предполагам и по каталог му дават разход около 7 надълго.

Само може да те радва това.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Абе скъсаха ми се нервите на места след магистралата посока Варна около Български извор и около Търговище, защото има ремонти, а и през целия път не мога да кажа, че не беше много натоварено.На приливи и отливи.

Но разбира се, че съм много хепи!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз установих, че и гумите, ако са по напомпани разхода пада!!!

Съгласен съм ама друса повечко.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...