Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Почистване с carbon cleaner


Препоръчано мнение

Здравейте. От извесно време след по-продължително каране при последвало запалване на автомобила се получава нещо като глъхнене на двигателе за секунди докато не започне да работи нормално. 2-3 пъти даже загасва но при повторно завъртане на ключа запалва нормално. Интересно е, че в градско каране може да гася и паля 50 пъти но си пали нормално. От време на време при работа на место оборотите започват да играят но при шофиране няма никаква разлика в динамиката. Колата си върви перфектно. Няма никакви светлинни индикации за проблем на таблото. Изчетох доста странници тук но за съжаление нямам възможност за ходене до Пловдив. Въпросът ми е - ако като първа стъпка отида за едно т.н. ,,водородно почистване '' ( тук в Бургас има на едно място такава машина) дали няма да навредя по някакъв начин на GDI мотора? Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма с какво да навредиш на мотора с едно почистване. Друг е въпросът доколко е ефективно?! Преди време правих тази процедура, но на бензинов двигател (профилактично, без наличен проблем) и не усетих някаква разлика. Колега с дизелак също направи процедурата и каза, че имало леко подобрение. Резултатите за субективни, но определено няма да навреди. Лично аз бих заложил на една добавка в горивото за почистване на инжекторите и един дълъг преход със стегнато каране ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма с какво да навредиш на мотора с едно почистване. Друг е въпросът доколко е ефективно?! Преди време правих тази процедура, но на бензинов двигател (профилактично, без наличен проблем) и не усетих някаква разлика. Колега с дизелак също направи процедурата и каза, че имало леко подобрение. Резултатите са субективни, но определено няма да навреди. Лично аз бих заложил на една добавка в горивото за почистване на инжекторите и един дълъг преход със стегнато каране ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...