Премини към съдържание

YoKK

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

YoKK's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Няма с какво да навредиш на мотора с едно почистване. Друг е въпросът доколко е ефективно?! Преди време правих тази процедура, но на бензинов двигател (профилактично, без наличен проблем) и не усетих някаква разлика. Колега с дизелак също направи процедурата и каза, че имало леко подобрение. Резултатите са субективни, но определено няма да навреди. Лично аз бих заложил на една добавка в горивото за почистване на инжекторите и един дълъг преход със стегнато каране ;)
  2. Няма с какво да навредиш на мотора с едно почистване. Друг е въпросът доколко е ефективно?! Преди време правих тази процедура, но на бензинов двигател (профилактично, без наличен проблем) и не усетих някаква разлика. Колега с дизелак също направи процедурата и каза, че имало леко подобрение. Резултатите за субективни, но определено няма да навреди. Лично аз бих заложил на една добавка в горивото за почистване на инжекторите и един дълъг преход със стегнато каране ;)
  3. YoKK

    Ръчна спирачка

    Какви барабани, какви челюсти , какви глупости пишеш?! Свалял ли си задна гума на фейслифтов Space Star?!
  4. YoKK

    Ръчна спирачка

    Няма да стане с натягане, колега. Имах същия проблем (при мен бе само отдясно) и се реши със смяна на спирачния апарат (втора употреба). Явно механизма за ръчната в самия апарат събира мръсотия и с годините дефектира. Успех!
  5. Благодаря за отговора. Логично и обосновано изложение.
  6. Ееее, един път ми казваш "сипвай смело" по Viber, а във форума "дано да нема ядове..." На кой бог да се кланя човек?!
  7. Здравейте, масова практика е да се иска съвет и независимо дали сме получили обратна връзка или не, след решаване на проблема да се забравя да се сподели резултата и намереното решение. Аз споделям моето решение, което се надявам да спести време и неудобства на друг колега в подобна ситуация. Първо искам да благодаря на колегата mario64 за предоставената информация. Преди време имах същия проблем с леко паднало ниво на хидравличното масло с друга марка японски автомобил от същото поколение като мицубишито и трябваше малко да се долее. Препоръчаха ми хидравлично масло, което по спецификация е dexronIII и се използва за автоматични скоростни кутии, но е приложимо и като течност при кормилни уредби със сервоусилвател. Та така, тогава долях от това масло и не съм имал проблеми. Сега на мицубишито долях пак от него и няма ядове.
  8. Здравейте, колеги. Направи ми впечатление, че нивото на хидравличното масло е паднало малко под мининума в казанчето и искам да го долея. Колата е Space Star, 1,6 бензин, 2004г., ръчни скорости. Проблемът е, че не зная какво точно масло да сипя, т.е не марка, а конкретните спецификации на оригиналното масло или читав и съвместим заместител?
  9. Здравейте, отстъпката от 10% важи ли ако дойдем на място в магазина, а не поръчаме по интернет?
  10. Здравейте, предстои ми смяна на маслото на двигателя на мицубиши Спейс стар, 1,6см3, 95к.с., бензин, 2004г. Какво ще ми препоръчате и каква отстъпка мога да ползвам?
  11. Здр, ако нямаме карта, но сме членове на мицубиши клуб ползваме ли отстъпката от 5%?
  12. YoKK

    Клеморед за Space Wagon N33W

    Преди време имах проблем със същите симптони, но на др. марка автомобил. Оказа се хлабава връзка на масата между шасито и мотора.
  13. YoKK

    Клеморед за Space Wagon N33W

    А сигурен ли си, че е от клемореда? Според мен, ако е оттам проблема,ще има приблем със стартиране на мотора, но лампите по таблото винаги ще светят.
  14. YoKK

    Въпрос за Space Wagon GLXi

    Критикуваш форума, а ти самият не сподели резултата дали са заменяеми частите?!
  15. Въй, въй.... Още един, като мен да има извън системата без ФБ. Направо си за реподбор... Поздрави и наздраве!
×
×
  • Създаване...