Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте! От няколко години горд собственик на MO първа генерация и взеха да окапват някои детайли по ходовата част. Преди две години сменях кормилни накрайници външни и един вътрешен, сега се е разбил десен кормилен накрайник и шарнирвн болт за носач. Не я караме много, около 5-6 000 км годишно. Майстора ми в Русе ме пусна по тънката лайсна да си търся части. Това което намерих и закупих е CRT цял носач и шарнирен болт отделно и IR за кормишен накрайник. Предлагаха ми за 350лв носач обаче ако не пасне връщане няма. И това ме отказа. Някакви предложения за резервни части с желанието ми да на ниво, искам колата ми да е добро техническо състояние без да създавам (по възможност) проблеми на останалите участници в движението и на пътуващите с мен.

Редактирано от vlastelin
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш здраво и безпроблемно, само оригинални части. Цените им от правилното място са добри и повече няма да се занимаваш с тях.

Виж шарнир оригинален няма там трябва цял носач, но и това си има лек. Търсиш шарнир на 555 SB-7872 или BluePrint ADC48679, вътре пак е 555. Набива се на носача и се слага зегерка. Може и да се прекапе с електрожен или ЦО. Проблемът е, че маншоните им са фалшиви, не изкарват много и пак заминава шарнира. За това им се набива оригинален маншон и се гресира хубаво. Като се сваля носач аз бих сменил и големия му тампон, защото вероятно е тръгнал и той.

Това са оригиналните номера:

маншон шарнир - 4013A456

тампон носач - MR403441

външен накрайник - 4422A052

вътрешен накрайник - 4422A079.

Само вътрешните накрайници са малко по-скъпи. Друго всичко е приемливо като цена за оригинални части.

Не знам да не го сметнат за реклама, за това няма да пиша от къде са частите. Ако те интересува на ЛС.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Каква реклама, напиши да видим от къде могат да се намират оригинални части на добри цени. Защото за толкова години само Мирослав от Ратола-Пловдив ме е спасявал с такива много пъти и то на супер цени :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сложих целия носач 100лв струваше и накрайник CRT. Колко ще изкара - Божа работа. Ще пиша на лични за по-нататъшни контакти

Редактирано от vlastelin
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...