Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Препоръчано мнение

2.0 е безпроблемен за газификация На 2.4 вече му трябва омаслител на клапани и задължително реглаж на 50-60к км, но пък върви повече. 4х4 е постоянно 50:50 към двата моста. Няма виско муфи, блокажи или каквото и да е, демек отворен диф. В снега върви, докато не затъне :). Като цяло колата е здрава, но вече си е на години и си иска нейното. Отзад има 20на тампона и рано или късно на всички им идва времето. Лентовия кабел на волана, механичната клапа за топло и студено и спуканите стъкла на фаровте са по-често срещани проблеми. Услушвай се за къркорене на свободна и виене на предавка в движение. На тези години лагерите на скоростната кутия вече се предават. Хубаво гледай за ръжда и изгнило по купе и магарета. Разхода на 2.0 на газ в града е 12-14, по магистралата със 130 пак толкова, нагоре скача. Аз съм с просто Ловато. На бензин литър, два надолу. Задължително оригинални части, където може. Има от къде на приемливи цени да се поръчват, иначе някой неща се правят по няколко пъти. От опит ти го казвам. Като цяло поддръжката е поносима и колата си заслужава, стига да не е гробница. Това се сещам за сега.

Редактирано от Cayenne
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

първа генерация всички години ли са "4х4 е постоянно 50:50 към двата моста"

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

От европейските мисля, че да. Има май американски с виско муфи и даже LSD диф, но не съм напълно сигурен. Нещо такова мернах по руските форуми.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...