Mitko 1464 Публикувано 25 март 2020 Публикувано 25 март 2020 Здравейте колеги, онзи ден смених горивните филтри на колата, Мицубиши Каризма 1.8 GDI, 125к.с.,а именно мрежата на помпата в резервоара, филтъра под бушоните, и филтъра на помпата за високото налягане, и колата започна да работи странно! Пали от ряз,на място работи перфектно, но в движение се получава едно забиване и след това рязко почти камшично ускорение,когато я карам с малко газ колата пресецва, в смисъл, ту се опитва да"ускори", но в следващия момент заглъхва, и като подам повечко газ, първо забива муцуната, все едно е свършил бензина, и в следващия миг, направо изригва, преди смяната, всичко беше много плавно, включително и ускорението, ускоряване, но без тези лашкания в началото. Пробвах я около пет-шест пъти, никъде в оборотите(до прекъсвач ), на първа, втора и трета, няма глъхнене и прекъсване, набира много яко, но ме дразни това забиване когато подам газ, дори и много леко. Благодаря предварително. Не съм махал акумулатора, ако ще помогне нещо това Цитат
Mitko 1464 Публикувано 25 март 2020 Автор Публикувано 25 март 2020 Възможно ли е да не са стегнати добре входящата и изходящата тръба на филтъра под бушоните, и от там да "губи" налягане, или дебит, но пък ако има такава загуба според мен би трябвало да се усети и по нататък в ускорението, а там, всичко е повече от перфектно, направо ми доставя удоволствие как набира, не знам, но нещо стана, и не мога да си обясня какво Цитат
P.Penchev Публикувано 26 март 2020 Публикувано 26 март 2020 Провери отново всички филтри, горивопроводи за теч и посоки указани с стрелки на филтъра...Успех Цитат
Mitko 1464 Публикувано 26 март 2020 Автор Публикувано 26 март 2020 Всичко е стегнато, но ме съмнява малкия филтър на високото налягане, да не е останало нещо от старото филтърче, защото като го извадих, беше само металния пръстен и част от мрежичката, продухал съм яко вътре с спрей(с дългия накрайник), новият филтър влезе зор, трябваше да го набия с нещо, щото на ръка не искаше! Не знам така ли трябва да влиза трудно??? Цитат
valboss Публикувано 26 март 2020 Публикувано 26 март 2020 Е, явно си набил част от стария филтър навътре в системата.. Цитат
Mitko 1464 Публикувано 26 март 2020 Автор Публикувано 26 март 2020 И сега???? Разглабяне, или може да се извади без демонтаж на помпата???? Цитат
Mitko 1464 Публикувано 27 март 2020 Автор Публикувано 27 март 2020 Всичко е О. К., няма остатъци от стария филтър, но....., но новият приличаше на 15год.филтър,направо се беше затлачил, сложих нов, и всичко е супер, нямам представа от къде е тази "тиня", за два дена, при положение че всичко е чисто ново(филтрите). Цитат
DJ Tymbi Публикувано 27 март 2020 Публикувано 27 март 2020 (редакция) Всичко е О. К., няма остатъци от стария филтър, но....., но новият приличаше на 15год.филтър,направо се беше затлачил, сложих нов, и всичко е супер, нямам представа от къде е тази "тиня", за два дена, при положение че всичко е чисто ново(филтрите)......изгнила ти е гърловината на резервоара,виж горе тръбата където завършва с фланеца за зареждане,тя се намира в калника и тъй като там винаги хвърля вода и кал от гумата, може би имате дупка,а от там -да влиза вода в резервоара..... Редактирано 27 март 2020 от DJ Tymbi Цитат
Milen_z Публикувано 28 март 2020 Публикувано 28 март 2020 На Каризмата са пластмаса.... не гният. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.