Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Публикувано

Здравейте

Предстои ми смяна на маслото на скоростнта кутия и на двигателя - може ли да ми препоръчате някой, с който работите? Става дума за тук в София.

Става дума за Грандис, 2010 (бензин)

Благодаря и ако админите преценят, че е офтопик, може да махнат темата,

• преди 2 седмици ...
  • преди 2 месеца ...
Публикувано (редакция)

Да попитам колко излиза всичко смяна на масло и майсторлък? Аз мисля да направя същата операция от скоро съм горд собственик на Грандис и мисля да сменя диференциалното масло, понеже много хора пропускат тази особеност. После сменят съединители и скоростни кутии ;) При мен процедурата ще е във Варна. Доколкото разбрах майстора за Митсубиши е под Джъмбо и се казва Пламен ;)

Редактирано от Иван Кирилов Иванов
Публикувано (редакция)

Да попитам колко излиза всичко смяна на масло и майсторлък? Аз мисля да направя същата операция от скоро съм горд собственик на Грандис и мисля да сменя диференциалното масло, понеже много хора пропускат тази особеност. После сменят съединители и скоростни кутии ;) При мен процедурата ще е във Варна. Доколкото разбрах майстора за Митсубиши е под Джъмбо и се казва Пламен ;)

За този автомобил ти трябват около 2,2л. масло. Ако вземеш 3л. средно по 25лв. литъра... ще ти стъпи на около 70/75лв. само маслото.

За развъртане на 2 пробки не би трябвало да ти вземат повече от 15-20лв. (даже и това ми се струва много). :D

Много зависи какво масло ще вземеш, ценовите рамки са доста големи и избора е голям.

P.S : От коментарите допускаме че се говори за ръчна скоростна кутия.

Редактирано от MuxoB
Публикувано

За този автомобил ти трябват около 2,2л. масло. Ако вземеш 3л. средно по 25лв. литъра... ще ти стъпи на около 70/75лв. само маслото.

За развъртане на 2 пробки не би трябвало да ти вземат повече от 15-20лв. (даже и това ми се струва много). :D

Много зависи какво масло ще вземеш, ценовите рамки са доста големи и избора е голям.

P.S : От коментарите допускаме че се говори за ръчна скоростна кутия.

Моята е ръчна и предпочитам да свърша този гъдел за нея, защото много малко хора се замислят и за тази смяна на масло на колата ;)

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Създаване...