mladen.bg Публикувано 13 Май 2019 Сподели Публикувано 13 Май 2019 Здравейте колеги мисля да пробвам да си повдигна задницата на спейс стара някакви мнения и препоръки от вас който сте го правили.Замислил съм да подложа гумени тампони отгоре върху амортисьора като удължа и болтовете който захващат амортисьора към купето дали ще се получи. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FearSoft Публикувано 15 Май 2019 Сподели Публикувано 15 Май 2019 Off topic (просто не мога да се сдържа) Като писане не Ви се получава, ама може като работа пък да се получи... С първото пробвахте вече, сега следва второто. Успех! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mladen.bg Публикувано 16 Май 2019 Автор Сподели Публикувано 16 Май 2019 Колега все пак не съм писател незнам какво Не ти харесва на писането ми ?Аз питам някой да сподели мнение който го е правил.Все пак сме тук да си помагаме а не да си търсим кусури кой как пише и кой бил объркал някоя буква все пак несъм завършил Българска филология а и не вярвам и ти да си някой професор по български.Колкото до второто се получи идеално задницата ми се повдигна и бих казал че стана супер.Хаиде това е от мен и всичко най хубаво. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FearSoft Публикувано 18 Май 2019 Сподели Публикувано 18 Май 2019 Радвам се, че нещата са се получили, колега. Със здраве да си я караш.Що се отнася до професурата - не, нямам такава. Но правопис се учи от първи клас, така че някои неща, като точка, запетая, главна буква и пауза след първите две би трябвало всеки да ги знае.Хубав ден! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.