Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mladen.bg

Потребител
  • От него общо

    90
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mladen.bg е написал

  1. Продавам лети джанти 4 бр.за Мицубиши 14 цола 4× 114,3 в идеално състояние. Двете са с летни гуми FULDA Със стар ДОТ но малко карани също така давам и гайките към тях.
  2. mladen.bg

    Гривна абс

    Здравейте колеги търся задна гривна за Мицубиши спейс стар Мицубиши то е 1.3 2000 год. И е с барабани.Ако някой има за продаване да пиши благодаря предварително.
  3. Колега все пак не съм писател незнам какво Не ти харесва на писането ми ?Аз питам някой да сподели мнение който го е правил.Все пак сме тук да си помагаме а не да си търсим кусури кой как пише и кой бил объркал някоя буква все пак несъм завършил Българска филология а и не вярвам и ти да си някой професор по български.Колкото до второто се получи идеално задницата ми се повдигна и бих казал че стана супер.Хаиде това е от мен и всичко най хубаво.
  4. Здравейте колеги мисля да пробвам да си повдигна задницата на спейс стара някакви мнения и препоръки от вас който сте го правили.Замислил съм да подложа гумени тампони отгоре върху амортисьора като удължа и болтовете който захващат амортисьора към купето дали ще се получи.
  5. mladen.bg

    Дискове

    Здравейте, колеги предстои ми смяна на предни спирачни дискове, да ми препоръчате нещо качествено като марка. Колата е Спейс Стар 1.3 2000г.
  6. Здравей колега .Първо провери дали идва газ до клапана преди изпарителя или ако е на изпарителя дали идва до там газ за случея се развива тръбата ако сондата на бутилката има клапан се подава един плюс и трябва да почне да фъщи яко газ а не само да фъска.Второ ако си идва газ нормално проверяваш и изчистваш филтъра на клапана .Трето бобината която е на сондата на бутилката ако е окъсила започва да загрява като покараш малко и не може да отвори добре клапана и също минава на бензин.Четвърто мап сензора които следи налягането като няма налягане обръща също .Това е общо взето което може да бьде дано съм бил полезен . В краен случей на майстор газаджия . Също може дае и запушен филтър които е преди рейката.
  7. Утре ще пробам ще се обадя сега вече е късно .А къде се намира човека в моя регион ли е?
  8. Здравейте колеги .Искам да питам понеже имам един единствен ключ на моята звезда къде мога да си направя резервен от Разград съм .Ключът е с чип както знаете и нее за всеки ключар. Понеже моя го бях загубил наистина е много неприятно но съдбата бе благосклонна към мен и ключа се намери затова съм решил да си направя резервен някой ако може да ми препоръча ключар които ще свърши работа ще съм много благодарен .
  9. mladen.bg

    Прагове за Space star

    Продадени ли са или още стоят
  10. mladen.bg

    Прагове за Space star

    Продадени ли са или още стоят
  11. mladen.bg

    Скорости

    колега аз подложих по една шаиба на втулките и проблема се реши
  12. колега аз подложих по една тьнка шаиба на втулките и всичко си доиде на мястото.
  13. mladen.bg

    Скорости

    Благодаря на всички сподели ли мнение на моя въпрос.Наистина проблема със задната се оказа от втулките .Видимо не бяха много износени но както е писал един от колегите и аз навих тефлонова лента да уплатнят монтирах ги стегнах гресирах ги малко и оооооооо ЧУДО всичко си доиде на мястото задната взе да влиза както никога до сега .За сега ще я карам така докато се затопли а тогава ще направя нови втулки и ще ги сменя.
  14. mladen.bg

    Скорости

    Тези втулки по точно каде са в механизма на скоростния лост под него или напред към скоростната кутия като ги оглеждах не личи да има износване на тези които видях поне
  15. Здравейте колеги колата е space star1.3. Имам един въпрос към вас .Когато включвам на задна тя влиза на първа инъче другите скорости си влизат нормално на какво се дължи това и какво може да се направи
  16. mladen.bg

    Space star 1.3 86 hp

    колега аз сьм с ГИ и сьм си сложил 15лт бутилка над амортисиора и така багажника ми е празен бих качил снимка но незнам как
  17. mladen.bg

    стартер

    Здравеите колеги .Стартера от известно време взе да ми прави проблеми.Колата е спей стар 1.3 бензин искам да питам същия ли трябва да търся или става и от каризма.Някои ако има за продаване да пиши на лични .Миналата година го свалях смених му шалтер четки бендикс но от скоро пак проблеми затова реших да търся друг.
  18. Здравей колега няма смисал да сменяш носачи ако им няма нищо.Смени си само болтовете които се избиват с два три по сериозни удара, но първо си намери новите и тогава се захващай за работа .Защото аз като търсех голям зор бе да ми намерят от този вид с напречният болт за захващане,във нито един магазин в РАЗГРАД не можеха да ми ги доставят все им излизаха с резбата отгоре.Инъче смяната е лесна сваляш носача махаш гумения маншон ако са сменяни някога ще имат отгоре зегерка ако са оргинални само са набити избиваш стария набиваш новия слагаш му зегерката ,маншона и сглобяваш носача на мястото му това е всичко.
  19. Здравей колега имах същия проблем като твоя и аз бях подал постоянен плюс през контакта но наистина зареждаше много. Докато един ден нещо ровичках из коша на двигателя и бях махнал въздушния филтър и забелязах една една букса под него много окислена и едното кабелче прекъснато премахнах буксата снадих всички кабели и всичко се оправи . Потърсия таз букса виж дали проблема нее от там. Излиза от един дебел сноб кабели които отива зад двигателя малко е завряна отзаде зад скорустната кутия.
  20. Здравей колега и аз смених моят реле реголатор с такъв и показанията на зареждане са 14.2-14.3в.
  21. Колега провери ето тук http://fransizkup.com/index.php/2013-03-01-08-55-05 за рециклиран алтернатор ми искаха около 120-130лв.
  22. mladen.bg

    Странен въпрос

    Здравей колега не се притеснявай всичко е от въздушният филтър които си сменил ако старият ти е бил много мазен и замърсен оборотите са биле наместени по него влизало е по малко въздох а сега при новия влиза повече така че не се притесняваи намести си оборотите от изпарителя и си карай количката успех.
  23. Здравей колега имах същия проблем като твоя генератора си зареждаше нормално а лампата светеше че светеше.Носих я на маистор каза смениси регулатора и ще се оправи,смених го но проблема остана .Занесох я на друг маистор каза да му смъкна генератора щял да го оправи ,каза че имало отечка между намотките пренави го изцяло и каза динамото вече е шест ,но като го сложих лампата си светеше пак.Извиках го да си види работата мери ко мери него знам накрая пусна един плюс през контакт кам генератора и лампата огасна .Но след това динамото ми зареждаше малко множко 14,5 14,7вт.Докато един ден като се рових из двигателя забелязах една букса която се намира под въздушничя филтар излиза от един дебел сноп кабели над скоростната там тя беше яко окислена и едното кабелче бе скасано премахнах я и сварзах всички кабели наново и динамото взе да си зарежда както трябва и лампата не светеше .Колата ми е спей стар но огледай се за такава букса може проблема да ти е сащия.
  24. Здравейте колеги, зимата ми се спука казанчето за чистачки и искам да попитам дали някой му се е налагало да го сваля и как е захванато? Колата е SPACE STAR 2000г. Свалих кората от долу но не видях как е захванато. Някой ако знае нека да сподели.
×
×
  • Създаване...