Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Не иска да запали


Vessellincho87

Препоръчано мнение

Здравейте колеги! Четох всички теми по този въпрос но нямам отговор защо не иска да запали. Пробвам и със зареден акумулатор,върти даже не пуква.Проблем беше защото не бях обърнал внимание на маслото и беше паднало под минимума а и беше под наклон. Долях масло,бензин има ,ток на свещи има,ток до бензиновата помпа има(4волта) незнам защо е толкова малко. При завъртане да паля я усещам че вибрира. Не съм я развивал да видя вътре във какво положение е. От много въртене изтощава и зареден акумулатор. Накрая вече и спря да върти,върти само стартера. Лампите по таблото могат на умиране. Какво може да се погледне друго? Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Започваш да проверяваш едно по едно кабели,свещи,бобини,алтернатор.Все нещо не е в редСлед всичките тези неща като ги провериш и не откриеш проблем-датчик колянов вал. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Запали най после тая Каризма,от 10я път,Бая беше удавена ,те свещите като не са със свят и немогат да запалят сместа ,и намокрени и край ,няма палене. Бяха черни,със нагар. Измих ги,изсуших ги ,пробвах ,няма палене. За туй,31лв за брой NGK IZFR6B и от 10то въртене един голям облак отзаде и най накрая запали. Благодаря на всички колеги отзовали се,най вече на Сто Ян и Cvetan Vuleshkov за съветите и насоките!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...