Премини към съдържание

james_bond

Член на клуба
  • От него общо

    248
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което james_bond е написал

  1. james_bond

    Клубни маратонки

    Искам един чифт,номер44,адрес Гр.Вълчедръм офис Еконт Цветан Цветков тел.0876105951.3ти вариант
  2. james_bond

    Бал

    За мен винаги е било гордост когато са ме викали да возя на бал,независимо от автомобила който съм притежавал,но малко съм далеч от Пловдив.В града има доста мицубишита но дали ще се навие някой зависи от много неща.Най-вече дали ще разполага със свободно време. :mitsu-smiley:
  3. Няма да го изоставим Марин аз също ще помогна. :mitsu-smiley:
  4. Пак ли някой е бил недоволен от нещо?Какво става в тоя клуб? :mitsu-smiley:
  5. За кога се предвижда пролетната среща?Трябва да се плануват отпуски. :mitsu-smiley:
  6. Изпратил съм данните :mitsu-smiley:
  7. james_bond

    Не иска да запали

    Започваш да проверяваш едно по едно кабели,свещи,бобини,алтернатор.Все нещо не е в редСлед всичките тези неща като ги провериш и не откриеш проблем-датчик колянов вал. :mitsu-smiley:
  8. james_bond

    Проблем с ниски обороти

    Според мен проблема наистина може да е в стъпковото моторче.Другото възможно е датчик на дроселовата клапа.Каризма втора употреба за части се продават доста,не би трябвало да имаш проблем с намирането на такива.По-добрия двигател е 1.8 115к.с. но там се товариш с данък.Ако искаш да си сигурен вземи си едно втора ръка подмени го преди да я купиш и ако се оправи я вземай.Имам предвид моторчето.Но това са вече стари коли въпреки че са много здрави и пак ще те натоварят с данък. :mitsu-smiley:
  9. Във фб групата купува-продава доста често се срещаше една такава обява. :mitsu-smiley:
  10. Еко таксата и гражданската се плащат преди регистрацията в Кат.После се връщаш при застрахователя да ти направи анекс към гражданската вече с номера на автомобила.Щом имаш фактура не би трябвало да ти се искат други документи за регистрация.Данъка го дължиш до края на годината и ще те известят след като регистрираш колата.Системата е автоматизирана и не трябва да ходиш в данъчното да я заявяваш.А кога ще го платиш ти решаваш.Освен преди прегледа но ще ти се натрупат и за новата година. :mitsu-smiley:
  11. Да разбирам ли че следващата среща на фен клуба наистина ще е пролетна и ще е в посочения период от време? :mitsu-smiley:
  12. Моята си беше с дискови отзад,вярно че единия апарат задържаше,но все пак спираше.Е на един по обстоен преглед ме върнаха та сменявах целия апарат но се получи.И според мен е по-добре да е с дискови спирачки. :mitsu-smiley:
  13. james_bond

    Коледа 2017

    Благодаря много Валентине за пожеланията.И аз ти пожебавам весело настроение и незабравими мигове със семейството и приятелите.На всички колеги и приятели на марката :mitsu-smiley: също. :drinks:
  14. james_bond

    Стикери на клуба

    Аз искам общо 10броя.Пет бели и пет червени.Дано поне моя адрес и телефон ги имаш. :mitsu-smiley:
  15. Виж температурния датчик на инжекциона,има доста писано по този въпрос във форума. :mitsu-smiley:
  16. Карал съм Каризма 6 години внесена от Австрия,бензинова и не съм имал проблеми.Не съм слагал газ,наистина данъка е 140лв,но си заслужаваше.Мощна и бърза кола,стабилна на пътя.За мен Каризмата е по-добрия вариант от Колт.Но си търси 1.8 115к.с.Много здрави автомобили.Гледай да не попаднеш на ГДИтата,там газ няма как да сложиш. :mitsu-smiley:
  17. За джанти си намери 14-ка,15-ката я продай за резервна на някой друг.Колкото до тропането от дясно може от много причини да е.Виж си гумата да не ти е крива нещо. :mitsu-smiley:
  18. Бензиновата помпа ти се намира под задната седалка.Повдигни я и виж там дали не е нещо разкачено,но преди да закачваш каквото и да било,откачи акумулатора. :mitsu-smiley:
  19. james_bond

    Предно стъкло

    Има отделен раздел за Л200. :mitsu-smiley:
  20. james_bond

    Стъпково моторче

    До датчика на дроселовата клапа. https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2+%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj3rOnMhsHWAhVMExoKHXs6AN4QsAQINg&biw=1366&bih=659#imgrc=MM_ox2tJunoIOM: :mitsu-smiley:
  21. james_bond

    Проблем светлини

    Просто разглоби таблото и виж дали имаш изгоряла крушка,има доста обширна тема по въпроса в началото на раздел Каризма.За другия проблем не мога да ти помогна. :mitsu-smiley:
  22. james_bond

    Брандирани шапки

    Един брой и за мен.гр.Вълчедръм офис на Еконт.0896629172 Цветан Цветков.
  23. james_bond

    Търся ключ за гайки

    Ами отшваш по моргите и търсиш.Или по бит пазарите все същото е. :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...