Премини към съдържание

Не иска да запали


Vessellincho87

Препоръчано мнение

Здравейте колеги! Четох всички теми по този въпрос но нямам отговор защо не иска да запали. Пробвам и със зареден акумулатор,върти даже не пуква.Проблем беше защото не бях обърнал внимание на маслото и беше паднало под минимума а и беше под наклон. Долях масло,бензин има ,ток на свещи има,ток до бензиновата помпа има(4волта) незнам защо е толкова малко. При завъртане да паля я усещам че вибрира. Не съм я развивал да видя вътре във какво положение е. От много въртене изтощава и зареден акумулатор. Накрая вече и спря да върти,върти само стартера. Лампите по таблото могат на умиране. Какво може да се погледне друго? Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Започваш да проверяваш едно по едно кабели,свещи,бобини,алтернатор.Все нещо не е в редСлед всичките тези неща като ги провериш и не откриеш проблем-датчик колянов вал. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Запали най после тая Каризма,от 10я път,Бая беше удавена ,те свещите като не са със свят и немогат да запалят сместа ,и намокрени и край ,няма палене. Бяха черни,със нагар. Измих ги,изсуших ги ,пробвах ,няма палене. За туй,31лв за брой NGK IZFR6B и от 10то въртене един голям облак отзаде и най накрая запали. Благодаря на всички колеги отзовали се,най вече на Сто Ян и Cvetan Vuleshkov за съветите и насоките!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...