Премини към съдържание

Търся Lancer X


Препоръчано мнение

Привет!

 

Обмислям покупка на нова кола, като един от моделите, които разглеждам е Lancer X. Онзи ден видях една кола, която е карана в Германия. Имаше много ръжда по окачване, гърне и т.н., но по праговете и веждите нямаше нищо. Не успях обаче да намеря рамата по колата, така че съм снимал от талона. Някой може ли да даде малко повече информация: JMBSJCY8A8U502245.

Ето и самата обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11534864906442547&slink=87sspu

 

Ако имате предложение за конкретна обява, която си заслужава гледането (бюджет около 9-10 хиляди), ще се радвам да помогнете.

Редактирано от GameSetMatch
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам, тази е като моята - двигател, скоростна кутия, ниво на оборудване. Само дето моята е на половина пробег. Много паднали цените. :icon_n_king:

 

Джантите са 17-ки, които може да не са стандартно оборудване за това ниво - вероятно към колата вървят и 16-ки, да не пропуснеш да ги вземеш.

 

При тези км. вероятно много неща ще трябва да се сменят - ангренаж (за втори път, ако вече е сменен на 120 хил.) и сигурно още един куп други. Трябва да се говори със собственика, който е така категоричен за историята на колата - той да каже какво е правено и какво предстои.

 

Иначе, колата е лека, мощността е добра, върви леко и бързо, капризна е за горивото. Компромисна е ауидио системата и слабата шумоизолация. Моделът може да е много подходящ за едни случаи и изобщо да не е подходящ за други. Зависи ти какъв си и за какво ти трябва колата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...