Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Разход на гориво Мицубиши Колт VI 1.1 бензин


Препоръчано мнение

Здравейте, след няколко дни ще стана собственик на Мицубиши Колт. Става дума за двигател Колт VI 1.1 бензин 12V 3 цилиндров. Въпросът ми е какъв разход на гориво да очаквам? Като за начало ще го карам от Германия до България. Така че ме интересува разход на гориво по магистрала 120-130 км/ч, както и по принцип градско и извънградско (извънградско примерно 90-100 км/ч). Какви са вашите опит и наблюдения? Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Жената има такъв колт, но с 1.3 мотора...разхода извън градско беше 6 - 6+ литра на 100. Предполагам, че по-малкия мотор ще даде повечеко...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега аз имам такъв колт гори ми около 7,5 смесен разход като през два дена ходя до с.Тополи и не вдигам повече от 100км/ч но днес се прибирах от с.Кранево меко казано съм разочарован тая кола умира на баирите трябва да връщаш 2ра 3та докато със старото ми рено меган 1.6 90к.с си ги изкачваше на 5та без проблем. Колта май е правена за страни като Холандия да е равно в града е горе долу добре, но съжалявам че я купих 1.3 ще е много по добре даже се замислям да купя някоя блъсната 1.3 или 1.5 и да сменям двигател:( Така че ако имаш вариант бягай с 200 :)

 

PS: Иначе на 5та с 90км и на равно борд компа ми показва 3.8 до 4.5 л но не съм го карал толкова продължително за да преценя дали е вярно:(

Редактирано от kaceto
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...