Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kaceto

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За kaceto

  • Рожден ден 08/17/1977

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.1 2011 ClearTech

kaceto's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kaceto

    Смяна на акумулатор

    Точно това се чудех и аз вече трета година го карам с обикновен акумулатор и определено не беше нов като я купих. Като замине ще му мислим Весело посрещане на новата година от мен!!! НАЗДРАВЕ
  2. kaceto

    Смяна на акумулатор

    Весела Коледа и от мен!!! И мен ме интересува този проблем карам Мицубиши колт 1.1 75к.с. 2011г. Купих я преди 3 год. със сменен обикновен акумулатор и старт стоп системата никога не е работила при мен, мислех че са я изключили по някакъв начин софтуеърно но явно е заради акумулатора. Проблем ли е да караш с обикновен и дали динамото го зарежда пълноценно иначе старт стоп въобще не ми трябваБлагодаря предварително за отговорите!!!
  3. Здравей колега знам на двигател 1.1 клаксона се намира в ляво долу зад бронята където е халогена малко по горе като застанеш срещу колата.
  4. Здравей колега аз имам такъв колт гори ми около 7,5 смесен разход като през два дена ходя до с.Тополи и не вдигам повече от 100км/ч но днес се прибирах от с.Кранево меко казано съм разочарован тая кола умира на баирите трябва да връщаш 2ра 3та докато със старото ми рено меган 1.6 90к.с си ги изкачваше на 5та без проблем. Колта май е правена за страни като Холандия да е равно в града е горе долу добре, но съжалявам че я купих 1.3 ще е много по добре даже се замислям да купя някоя блъсната 1.3 или 1.5 и да сменям двигател:( Така че ако имаш вариант бягай с 200 PS: Иначе на 5та с 90км и на равно борд компа ми показва 3.8 до 4.5 л но не съм го карал толкова продължително за да преценя дали е вярно:(
  5. Здравейте оправи се сама :icon_rock: оставих я 2 дена без акумулатор и като го закачих лампата с катинара не светеше и си запали странни работи с тези компютри :icon_blush: иначе няма допълнителна аларма дано не светва повече тая гадина :drinks:
  6. Здравейте колеги, и на мен се случи нещо подобно , но да не пускам нова тема. Колата е Мицубиши Колт 1.1 2011г ClearTech реших да и заредя акумолатора за предстоящата зима защото карам по 10км на ден. Свалих го сложих го за 12 часа сутринта го монтирах запалих колата да видя правилно ли е поставен и я изгасих. След 6 часа тръгвам за работа качвам се давам на контакт и светва лампичка която не съм виждал да свети до сега оранжева с автомобил с катинар вътре и колата върти но не пали. Мисля че е имобилайзера но какво съм му направил не знам :icon_crying: някакви идеи да имате? Колата съм я купил с резервния ключ и е само един :icon_crying: или нещо да съм занулил с това оставяне без акумулатор знам ли. Благодаря предварително!!!
  7. kaceto

    Моля за малко помощ

    Здравей колега мисля че ако е 2011 г. ще е новия фейслифт със намръщените фарове и малките стопове и голямата решетка а ако е със триъгълните фарове и високите стопове които са до тавана май ги правят до 2010г. Дано да съм бил полезен лек ден! :icon_thumbup:
  8. Здравей колега, при мен пък лампата SRS на таблото не угасва когато е на контакт колата а чак когато запаля не знам дали е нормално това и волана при завой след това не се изправя сам :icon_hmm: . Затова се разтършувах из нета, не знам дали някой ще ти продаде само моторчето втора ръка тук намерих рейка с моторче за 150 лв.Моят сайт има и доста ударени можеш да пробваш и там защото цената като ново сигурно е :icon_box: убийствена :icon_crying: . Лек ден!
  9. Здравейте колеги, и при мен е така в понеделник докато ми сменят носача смятам да издебна момента и да го напръскам и аз :icon_angel: Благодаря ви за решението дано се оправи, че ме влудява :mad: . Имам чувството ,че всеки момент ще се чуе пук и педала ще увисне :icon_crying:
×
×
  • Създаване...