Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Grandis


Препоръчано мнение

здравейте,

 

трябва ми малко по голяма кола от това което имам в момента, тъй като семейството ще се увеличава и след доста ровене се загледах по Грандис. Мисля че при свиване на най задния ред от седалки, багажника е повече от достатъчен да се натоварим със цялата покъщнина :D като цяло удачен ли е за семеен автомобил?

доколкото четох в интернет има само един дизелов двигател при грандис , който е 2.0 136 коня, това така ли е? питам за да мога да проверя по интернет сайтовете колко горе долу ще ми струва едно първоначално обслужване - ролки ремъци и т.н.

колата ще я купувам от автокъща най вероятно, а всички сме запознати колко трябва да се внимава по нашите автокъщи, та въпроса ми е има ли някакви по специални болежки по тези модели или като при всички останали дизели. Далеч съм от мисълта че ще е на реални км, затова все пак съм се насочил към дизел, като уж по издръжливи агреати. купето гледам празно е около 1.7 тона, за което смятам че 136 коня са достатъчно да си драпа, а и все пак няма да търся състезателна скорост.

 

всяко мнение ще ми е от полза, благодаря ви предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Колега, няма по-добър семеен автомобил от този. От една година карам такъв, перфектен. Където и да тръгна не се притеснявам за липса на място, комфорта при пътуване е неотразим, място за пътниците повече от достатъчно. Приказка. Защо си се насочил към дизелов вариант? Този мотор е на VAG групата. От изчетеното от форума и от форума на WV не е много сполучлив. Аз карам бензинов грандис мотор 2.4 165 коня. Карам го на газ - среден разход 10-12лв на 100км в зависимост от условията. Държа да отбележа че не съм състезател. В града без настъпване, извън града 100-110 макс. На тази цена мисля че няма да се класираш с дизела. Обслужването на дизела е по-скъпо, скъп демпферен съединител и т.н. Има неща които трябва да се гледат но ще стане дълго за описване. Ако искаш дай телефон на лични да се чуем за малко насоки кое да гледаш ако се спреш на този перфектен автомобил.

 

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз също от скоро съм в клуба на бензиновите Грандиси и не мога да се оплача. Страхотен е за дълги пътувания.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ви за отзивите

не съм се насочил специално към дизела, но видях че се предлагат няколко дизела от човек, даже два са край морето.... една от причините, а другата защото не карам кой знае колко много и не знам дали ще си струва да се сложи газово и така.

единствения проблем за момента е жената да възприеме габаритите :D

 

@ Nikolay Ivanov Ivanov изпратих го на л.с.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

единствения проблем за момента е жената да възприеме габаритите :D

 

В такъв случай е добре да си вземеш кола с парктроник, ако такава е налична, де.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай е добре да си вземеш кола с парктроник, ако такава е налична, де.

о това е задължително за такава голяма лодка ;) въпроса е женската логика - много е голямо , не мога да го карам :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...