Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

лост за превключване на светлените.


Препоръчано мнение

Честит празник на всички именици,а на всички останали честит Георгьовден.Имам проблем с лоста за включване на светлените.Може ли някой да ми обясни как се разглобява това лостче или да помести схема на разглобяването.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега,искаш да го свалиш ,или е свалено и искаш да го отвориш?А какъв е проблема за отварянето?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Изчезнаха ми габаритните светлини,осветлението на таблото и предните фарове за мъгла.Зумера също спря да се чува.Всички предпазители са здрави.След упорито търсене,установих ,че при разместване на кабела излизащ от този лост,всички светлини се възстановяват или изгубват.Мисля ,че има прекъснат кабел или лоша връзка вътре в лоста.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Така, аз доколкото разбрах лоста е свален от волана и искаш да го отвориш. Аз преди няколко месеца имах проблем с другия лост (този за чистачките), започна да спира когато си иска и се чуваше църкане от релето, след като го отворих нещо мазнееше отвътре, вероятно някой протекъл кондензатор. Така де предполагам проблема е подобен. Значи този лост аз както го гледах е нещо като капсулован. Някой от пъпките по платката са запоени с вътрешната платка и за да се отвори трябва да се разпоят няколко пъпки. Общо взето по-добре си вземи друг лост защото ще те очаква голяма играчка с поялника.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...