Премини към съдържание

АГУ за Колт 6 1.3


Crusible

Препоръчано мнение

Колеги,

 

Реших да газифицирам колта. Този мотор (1.3 95к.с.) как се разбира с газта? Това, че полуавтоматик има ли отношение към АГУ-то? Също така, каква марка газова с-ма бихте ми препоръчали и сервиз за монтаж, с който имате добър опит.

 

Пробегът на година ми е около 16000 на година, така че сметките с газта излизат.

 

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с ГИ Бардолини от 3 години. Същият двигател само че ръчна кутия.

Монтажа мога да кажа че съм относително доволен, въпреки че баща ми го направиха перфектен на Королата. Ако се интересуваш пиши на лично да не правим реклами тук.

Разликата във мощността е едвам забележима. Разхода зимата е 7 газ 2 бензин като минавам сутрин и вечер общо 30 км.

Лятото газта е пак толкова бензина е много малко. За градско говорим. Извънградско не съм я засичал ама ще е нещо от същия порядък.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят Колт е 1,5; 109 к.с. и миналия януари сложих ГИ Ланди. Пишеш за АГУ, мисля, че не е проблем но заслужава ли си? В сервиза в ВТ ми казаха, че монтират само Ланди повече от 12 години. За една година съм изминал 20 000 км, среден разход 8.00 / 100 км при 102 зарядки до горе, стигал съм и до 9.7/100. През зимата сложи и повечко бензин, не съм го изчислявал колко но около 20-30 лв на месец. По принцип зареждам само на Лукойл, в града има и бензиностанция на Марешки, но след две зарядки не отидох на трета .... След първоначалната настройка на компютъра повече не са пипали. Сега смених само филтрите. Използвах бутилка която заема местото на "резервната гума" (то ние нямаме такава) с вместимост 30 л. и и стигам до всички краища на България. Не намирам разлика в мощността! Всичко ми излезе 1120 лева.

Дано съм бил полезен.

Редактирано от aalexieff
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Мерси за включването, момчета! Сложих италианско АГУ (ОБД2) на AEB, дюзи Хама, бутилка-геврек 31л. и у-во за смазване на клапаните. Към момента съм много доволен, градско в София ми даде 9л. при първо пълно зареждане, което е приемливо. Около 300км е разстоянието пълно/празно. Цената ми излезе 1320лв.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...