Премини към съдържание

проблем с еклипс 1 2.0 150к.с


Препоръчано мнение

Здравейте имам един неразрешим до момента проблем.От сумати и време колата се държи както си иска.Сутринта паля вдига си оборотите до 1800 но има пукане във ауспуха все едно прекъсва цилиндър след 10сек падат на 500 оборота със една дума не ги фиксира плавно,потеглям със колата тръгва добре и след десет метра забива все едно е свършило горивото припомпвам газта и след кратко потегля .След това като я карам през деня като е топла не забива но тогава почва да гасне като отпусна педала на газта.От ауспуха мирише на суров бензин.Колата има и газов инжекцион и на газ се държи по същият начин.Последно като тествахме колата показваше във ниски обороти добро подаване на гориво но след 2000 оборота Ланда сондата показва бедна горивна смес вобще не помръдва стрелката.тествана е по време на движение.кабели свещи гарнитура глава филтри бензинова помпа хидравлични повдигащи ангренажни ремаци ролки всичко е сменено на скоро.Закрепването на ангренажа е ок на 200℅.а и Ланда сондата е нова.Това е моето чудовище .Моля за помощ

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

-ECU-то или двигателният контролер, Не го "проверявайте" че в повечето случаи с поглед нищо не се открива. На тези години този електронен модул отдавна си плаче за ремонт, та да му се вдъхне нов живот! Освен че електролитните кондензатори се подменят , в 90% от случаите има проблем свързан с процесора , както и MAP-хибридната керамика(модул)....но всичко се отремонтира при добро желание и разбира се опит и познание!

http://i67.tinypic.com/29vxwrs.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...