Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Странно поведение на предницата Галант 2.5 V6


Препоръчано мнение

Здравейте колеги ,

Днес се сблъсквам с нов проблем. Имам колата от 2 години. Предницата беше доста разбита. Смених всички носачи с такива с рециклирани шарнири и проверихме всички тампони по тях. Сменихме предни дискове т.к. старите бяха дори напукани от прегряване вероятно. Ревизирахме и спирачните апарати т.к. единия задържаше. Направих реглаж . Миналата година отново се появиха болежки по предницата разбити горни шарнири на носачите и един долен. Смених, ги смених цялата лява къса полоска с каретата както си е + рейка и ляв вътрешен накрайник на рейката . Отново реглаж на друго място . В момента отново има проблеми с носачи ... Некачествен реглаж ли са направили на двете места или нещо друго ?

Към момента при движение имам чувството при подаване на газ и / или спиране ( на моторна спирачка ) имам чувството , че колата прави като S усукване отпред което незнам на разбитите отново неща ли се дължи или на нещо друго което довежда всеки път да тези болежки ... Имал ли е някой подобен проблем , ако някой специалист има възможност да сподели колко ще струва да я прегледа за да се отстранят тези проблеми и да се радваме на нашите :mitsu-smiley: .... С две думи Точен диагностик , за да няма безмислен труд и "ресто" .

 

Благодаря на всички отзовали се на проблема.

 

Става дума за София .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

.....с рециклирани носачи не можеш да очакваш чудеса......много е важно и къде ги рециклирате, и най вече кои рециклирате......ако е само кривия, ок...но ако рециклирате и другите и най вече правия, лошо.......

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да , колега , за правия съм наясно , че извади ли се кофти работа ..... горния се сменя шарнира с нов. И все пак проблема си остава , и немога да разбера на какво се дължи. А като цяло колата ще ти я докарам да ми прочетеш грешката на АБС и тракшъна както сме говорили.Надявам се след това , като се ремонтира проблема да забравя за тези светлинки на таблото и да няма "труд на вятъра" . :-) :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Здравейте отново колеги !

Прочетох , че има колеги които по отчети от регулиранията на предницата могат да , дадат "жокер" какъв е проблема.... Затова прилагам две такива от както имам колата на два реглажа съм ходил различни сервизи ....

В първия сервиз , въртяха задните регулиращи болтове които клеясват но , ситуацията не се промени...ако това помага ...

 

http://s31.postimg.org/jlmjylsor/IMG_20160425_090826.jpg

 

http://s31.postimg.org/8ajwa8ltn/IMG_20160425_090905.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...