Премини към съдържание

Plamen1988

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Plamen1988 е написал

  1. Plamen1988

    Рaзход нa шестaкa

    Привет и от мен,колеги!Явно шестака си е двигател с характер,понеже и аз като пробвах да сменя бензина със 100-октанов разхода ми се покачи(не чак толкова) и честно да си кажа не ми хареса вървенето.От тогава карам с 95 и нямам такива аномалии.Някъде бях чел статия,че на този мотор му дават от завода да се кара с 95,колко е вярно това не знам.
  2. Привет и от мен!Аз също съм ЗА вътрешното каре,колкото до престъргването при спиране можеш да провериш дали самия лагер не се е разхлопал,т.е. да си е дал луфт,макар че са лагер-главина съм имал случаи на невиещ лагер но с голям луфт,също така можеш да свалиш диска и да си видиш самата главина да не се е изкривила
  3. Привет и от мен,колеги!Ако колата има заклащане при ускорение може вътрешното каре да не става
  4. Привет и от мен,колеги!Дано не съм закъснял много,искам и аз един комплект!
  5. Plamen1988

    Проблем с мощността

    Всичко по колата работи перфектно,свещи,кабели,капачката и палеца нямат 10 месеца още,това с горивото на 100 процента ще го направя и ще го махна катализатора,дано се оправи.Благодаря,Колеги! :mitsu-smiley:
  6. Plamen1988

    Проблем с мощността

    Колата е галант 2.5 бензин 98 година,6А13
  7. Привет,Колеги!Отскоро имам проблем с галанта,не върви на 100 процента,доста по-бавно ускорява.Никакви лампи не ми светят,мотора няма грешки,иначе на тихи обороти си мърка.Направи ми впечатление че от аспуха сякаш не излизат достатъчно изгорели газове.Та въпроса ми е може ли това да се дължи на подпушен катализатор и ако го премахна дали ще дава грешки.Моля по-запознатите да споделят мнение,понеже съм се решил да го махам.Поздрави! :mitsu-smiley:
  8. Plamen1988

    Странен звук

    Здравей,колега!Най-вероятно проблема ти идва от самите накладки,може да са се опекли и дори няма да ти спира колата добре.Провери си и спирачните апарати дали не задържат водачите или самия цилиндър.
  9. Plamen1988

    Румолене

    Привет и от мен,колеги и за много години!Преди 10-ина дни събрах моя галант и от опит мога да споделя на колегата че щом по време на движение се чува шум то това е на 100 процента лагер в кутията,лично аз го смених преди нова година заедно с аксиалния,затова споделям.Трудната част не е толкова смяната на лагера който струва по-малко от 40 лева а достигането до самата смяна.
  10. Plamen1988

    Парно

    Най-вероятно е така,както каза колегата,понеже и при мен е така,след 26 градуса нагоре вече излиза горещ въдух.
  11. Привет и от мен,колеги!От това което съм видял в сервиза в който работя бих споделил че и двата вариянта са възможни,т.е. може и с опъваяне на ремъка да се реши проблема,но може и да се наложи и смяна на хидравличната помпа.Наскоро на мой приятел с друг японец имаше същия проблем и той се размина само с опъване на ремъка.Понякога такива неща се случват ненадейно,не е фатално.
  12. Plamen1988

    Странно потропване

    Привет и от мен,колеги!Доколкото знам когато шарнирите на правите носачи се разбият волана започва да става по-тежък за управление,не мога да споделя повече инфо,понеже още не съм имал такива проблеми,колкото до варианта със спирачните апарати може да се погледнат водачите дали не са износени и оттам да идва този шум.
  13. Привет и от мен,колеги!И аз отскоро се сдобих с един звяр 2.5 и смея да кажа че до този момент съм много доволен.Работя в евтосервиз в града и исках да споделя на колегата че малко ръжда отдолу по окачването не е опасна а и то окачването е независимо така че ако се налага смяна на болтове или носачи ще са само за едната страна,няма място за притеснение. :icon_thumbup:
  14. Колеги,искам да изпера салона на колата,но гледам има букси под предните седалки,предполагам са за страничните възглавници...Та въпроса ми е някой прал ли е тапицерия и по-точно имал ли е проблеми след прането с еърбеците?
  15. Колеги,търся да закупя бял страничен мигач за галант 98г,ако някой има нека пише,че нямат откриване.
  16. Колеги,търся джанти 17-ки за галанта,ако някой има за продан нека сподели инфо,отворите са 4х114,3
  17. Plamen1988

    Оптитронно табло

    Доколкото разбрах не е от десен волан,още утре ще се заинтересувам.Благодаря за помощта
  18. Здравейте,колеги!Отскоро се сдобих с един много див звяр Галант 2.5 но е със старото табло и търся да закупя оптитронното мисля че е на фейслифта,което май е до 260км.Можете ли да ме насочите накъде да търся и какви парички вървят горе долу,понеже само в Пловдив намерих едно,но му търсят 150лв което ми се вижда множко.Иззвънях много телефони по обяви но без резултат.Предварително благодаря и се извинявам че най-вероятно дъвча много стара тема,но още съм нов
×
×
  • Създаване...