Премини към съдържание

Mitsubishi Space Star 1.3


Dimitar0101

Препоръчано мнение

Здравейте! Новак съм във форума но вчера закупих първата си кола с лично мой пари и съм доста развълнуван! Може ли някой да ме посъветва от къде мога да си намеря ляв и десен мигач отпред? Търсих на доста места втора употреба но така и не случих на наличност, благодаря предварително! Също така се интересувам от предна броня тъй като моята е леко сцепена и може и да не може да се занити или прикрепи по някакъв начин.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. Ето една интернет опция цък. Гледам има мигачи в раздел Каросерия/Светлини. Не съм пазарувал от този сайт и не мога да дам никакви впечатления. Поразрови се из Google и за магазини за японски авточасти в твоя град.

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Бронята по-добре да я закраш някъде да ти я оправят. Втора употреба вървят по 150-200 лв и не се знае дали ще е твоят цвят. Да ти оравят твоята няма да е повече. За мигач - http://mitsubishito.com/index.php?route=product/product&product_id=790 . Лично аз съм купувал от тази марка TYC - не пасват перфектно, но стават.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не се обезкуражавай в търсенето. Винаги има и последна сигурна опция - приготвяш си номер на рама и звънкаш в дилъра. Друг е въпроса цената дали ще ти хареса? Така например, едни маншони ми бяха за смяна, в един сервиз от лада се опиртали да ги натъкмят. Викам им ей хора, кажете като не можете да намерите накрайника с маншон, не съм искал от вас да побългарявате. Звънкам в дилъра и хоп 16 лв/бр. Експерименти няма да правим и така.

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...