Премини към съдържание

Паджеро 3 ел.проблем


Препоръчано мнение

Здравейте колеги.Тая вечер установих,че не ми работят мигачите,дългите светлини,осветлението на касетофона и сигнализацията при отворена врата и светещи фарове.Когато го заключа или отключа мигачите си мигат нормално.Другото,което забелязах е че когато спрях и реших да загася фаровете от лоста на волана,те не изгаснаха,докато не изключих контакта.Ако някой има идея от каде да го захвана утре ще съм благодарен,че трябва и да пътувам. БЛГ предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

колега, интересна тема си подхванал. моят автомобил е с проблем с буксите на запалката 12В и тази в подлакътника и не можах да ги оправя. имам разпечатани ел. схеми някакви. ако искаш мога да ги снимам и пусна като файл?

поздрави.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Днес ръчкахме,разглобявахме,мерихме и май ще излезе от модула на волана от който се пускат фаровете и мигачите.Там към ключа има една платка,която най-вероятно е дефектирала,защото се оказа ,че не ми работи миячното на стъклото.Утре ще взема от една морга целия ключ,а след това ще пробвам да ремонтирам моя.По въпроса на колегата за запалката- под волана в ляво има табло с предпазители и там е предпазитела за запалката.Има панел,който се сваля и там е схемата на таблото.Ако има някакви ел.схеми може да ми ги пратите,защото аз не намерих нищо.Поздрави.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят сайт

сваляш, разархивираш и се ровиш, че не знам точно кой е файла със схемите.

това за бушона-прегледах всичките е няма изгорели :(

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Днес смених модула на влана,от кадето се пускат фаровете-не е от него.Свлих цялото табло,свалих кутията,наблъскана с електтроника-нищо съмнително не видях.Проверих всички релета-всичко работи и се отказах,защото ми бръмна главата.Тръгнах към града и се оказа,че системата работи,но при пускане на десния мигач се включват дългите светлини и ми изчезна централното заключване.След известен престой , паля и тръгвам и пак мигачите не искат да работят и останалите работи-също.Абе с две думи - побъркана работа. Утре ще търся отново и май ще ровя за проблемна МАСА. Ако някой има идеи да казва,че голям шах се очертава.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е в компа,който е на гърба на таблото.Има проблемни спойки и след намеса половината неща тръгнаха.Останаха мигачите и осветлението на касетофона и сигнализацията за пуснати фарове (звуковата). Утре забавлението продъжава.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 седмици ...

Да ама за кратко.Пак същия проблем се появи(изчезнаха мигачите,дългите светлини,осветлението на радиото и като се опитам да спра фаровете те не изгасват докато не изключа контакта.Също така не работи и зумера за пуснати фарове при отворена врата.Става някаква аномалия,защото понякога тръгват мигачите , но като пусна левия, мига известно време и като се опитам да го спра той спира след известно време.След това тръгва десния без да съм го пускал ,.работи известно време и спира.Моля , ако някой има идея да помага,защото колкото и голям фен да съм на марката, всяка приказка си има край.БЛГ предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Най-накрая проблема е решен. Смених проклетия модул "комфорт" и всичко се оправи или почти всичко , защото сега логично не ми работи дистанционното за откл. и закл. Искам да помоля , ако някой знае как да запозная моето дистанционно с новия модул да дава идеи. Четох някаде как е при Тераното , но по тоя начин не става. Благодаря на всички , които се включат в темата.

Редактирано от Biser Savov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...