Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Въпрос за пране на салон


Препоръчано мнение

Колеги,искам да изпера салона на колата,но гледам има букси под предните седалки,предполагам са за страничните възглавници...Та въпроса ми е някой прал ли е тапицерия и по-точно имал ли е проблеми след прането с еърбеците?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямах проблем при единственото пране на плюша. Казах им седалките и корите на вратите да минат, а таванът да не си и помислят да го докосват дори с пръст. Прахосмукачката или каквото е там си изсмуква водата с препарата и вода в салона не се стича изобщо. Трябва да не знаят защо са там за да ти наводнят автомобила. Дори да стане издънка, а според мен няма да стане, просто я остави да изсъхне. В това време съхненето няма да трае дълго.

Като приключат с прането, оставяш колата с леко отворени стъкла. Е, пред блока няма как да се случи това, но казвам как е добре да постъпиш за самото изсъхване. Моята я оставих на сянка пред гаража и не я карах 1-2 дни. Нямаше проблем с миризми или нещо друго.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...