Премини към съдържание

Въпрос за пране на салон


Препоръчано мнение

Колеги,искам да изпера салона на колата,но гледам има букси под предните седалки,предполагам са за страничните възглавници...Та въпроса ми е някой прал ли е тапицерия и по-точно имал ли е проблеми след прането с еърбеците?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямах проблем при единственото пране на плюша. Казах им седалките и корите на вратите да минат, а таванът да не си и помислят да го докосват дори с пръст. Прахосмукачката или каквото е там си изсмуква водата с препарата и вода в салона не се стича изобщо. Трябва да не знаят защо са там за да ти наводнят автомобила. Дори да стане издънка, а според мен няма да стане, просто я остави да изсъхне. В това време съхненето няма да трае дълго.

Като приключат с прането, оставяш колата с леко отворени стъкла. Е, пред блока няма как да се случи това, но казвам как е добре да постъпиш за самото изсъхване. Моята я оставих на сянка пред гаража и не я карах 1-2 дни. Нямаше проблем с миризми или нещо друго.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...