Премини към съдържание

Смяна на двигател помощ


Препоръчано мнение

Здрасти колеги искам да попитам следното нещо.Имам колт 98 1.6 90 кончета искам да попитам голям ли е филма с слагане на двигател на галант 2.0 136 коня моля за помощ ако може да ми обясните на две на три или за друг двигател.Искам да я правя само за 400 метра.Мерси предварително ще чакам за помощ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Принципно се иска пренаправяне тук и там, но не е невъзможно. По-скоро бих посъветвал да смениш с 4G63 N/A двигател от Еклипс; той е с ~147 коня. Или ако наистина искаш да си бърз и имаш пари, намери турбо варианта. Ако не се лъжа, имаше един или двама колеги тук точно със такъв суап на двигателя. Дано те да видят темата и да дадат съвети.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

4G63 знам ,че не става на колт 98 знам,че става на по стария колт но незнам пак затова питам ако може да помогне и някои друг колега но мерси пак.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Вличко влиза в Колта, дори и 6A13TT - Шест цилиндров туин турбо мотор. Разгледай този форум coltuk.org в секцията Projects. Има доста проекти с инфо и снимки от такива суапове. Има един Колт с присадено задвижване и двигател от Ево 8. :)

Редактирано от S.Iliev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

На стария колтжстава понеже мотора е от ляво, а на твоя е от дясно. Или трябва да вземеш мотор с курия полуоски както е, и да завъртиш тампоните си, или да преправяш генерация, да режеш капака заради всмукателите, да удължиш инсталацията към двигателя ... По добре вземибстария колт- там всичко става без много излишни гимнастики :) този си го остави така

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...