Премини към съдържание

Купувам Pajero 2, Land Rover


Препоръчано мнение

Здравейте колеги, трябва да купя една джипка за приятел. По ред причини не може да си я хареса той, та отговорниоста пада върху мен :)

Без значение базата, климатика е силно желателен. Дизел. И здрав най-вече. 5000-6000лв. Гледам Freelander са на доста ниска цена но си нямам и на идея като качество и здравина как са. Нещо ме съмняват...

Какво ще кажете за Паджерото - 2.5 или да търся 2.8. Ако някой има за продаване или знае /гледал/ читаво да сигнализира.

На какво да обърна внимание при оглед евентуално?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет колега, преди година имах същата дилема. След като поразпитах за фреелендера се оказа "таралеж в гащите". Сега съм с Паджеро-3, има си трески за дялане, но и техния ред ще дойде някой ден. За паджеро-2 2.8 мотора е за предпочитене, иначе тези коли са вече на около 15-20 години и гледаш на първо място за ръжда, после: скорости, раздатка, блокажи, гуми (комплект нови е около 1000 лева). Поздрави.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, роувърите ги отсвирихме. Паджеро ще да е. За 2.8 двигателя разбрах, само ако някой ме светне кое е по добре - супер селект или не?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 6 месеца ...

Твоя човек по-добре да се огледа за бензиново Паджеро 2, доста по безпроблемни са от дизелите ... Аз се оглеждам за такова :mitsu-smiley: Иначе ако се избира между дизелите 2,8 е по-безпроблемния мотор ама по-скъп за поддръжка до колкото съм чувал иначе 90 % от тези джипки са със супер селект, което е най-добрия вариант ! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...