Премини към съдържание

Малко помощ


bobo

Препоръчано мнение

Поздрави на всички колеги.Продадох каризмата и сега си търся Галант.Харесах си един който още е в Австрия 98г дизел за около 10 000.Молбата ми е къде в Пловдив мога да го прегледам преди да го купя и дали TJ Tumbi може да окаже някакво съдействие.Благодаря предварително на всички които ще помогнат.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А можете ли да кажете нещо повече за този двигател ,дали има някакви хронични слабости,как е подръжката/понеже с каризмата имах проблеми/,и примерно какво мога аз да гледам при първоначалния оглед- някакви особености. :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има доста теми написани за тази кола с този двигател. Просто се поразрови или използваи търсачката.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

изчетох почти всичко в форума и съм възхитен от познанията и отзивчивоста на всички но повече инфо никога не е излишно.Не намерих нищо за това какво да се гледа при първоначалния оглед и дали този автомобил има някакви слаби места.Проблема е че обикновенно е много трудно да се закара колата на сервиз преди да я купиш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

При :mitsu-smiley: слаби места няма! Слушаи двигателя да не му тропат(чукат) клапаните и кобилиците. В началната страница във "статии" има статия с името "Полезни съвети при покупка на Мицубиши на старо" . Успехи!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Щом е от Австрия огледай за гнилочи, че там бързо "разцъфтяват" колите. Дизелите са уязвими към пукане на глава, особено ако са на повече километри, затова погледни за балончета в разширителното казанче, докато работи колата и опипай маркучите - не трябва да са много твърди!

 

Успех с покупката! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...