Премини към съдържание

Проблем с управлението?!?


kuncata

Препоръчано мнение

Привет колеги, имам проблем ,който ме притеснява много.... тръгнах на път от България за Германия. Преди това смених цялото окачване с ново(носачи + тампони), нови зимни гуми, стенд. И след като излезнах от България колта започна да ми занася, когато е на мокро,сняг или пресичам пътната маркировка сякаш ме изхвърля на страни и колата почва да шари(като минидрифт, това е много неприятно като се движа с 100 км/ч +) Принудих се да карам с максимална скорост 85 км/ч. Което никак не е приятно. След като се появи проблема нямаше как да проверя в тъмното и в дъжда. Стигнах до Словения и спрях на удобно място, свалих едната гума и проверих дали всичко е стегнато. Всичко беше наред. Напръв поглед и 4-те гуми са успоредни.При навиване на волана колата има добра реакция.Идва и друго нещо което ме притеснява волана ми беше центрован (както е нормално) в момента ми е с около 20 градуса изкривен наляво.

В събота ще се прибирам към България и искам това да го оправя някак си. Имам почти всякакви инструменти подръка. Моля дайте съвети къде да погледна... поздрави ... :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги, имам проблем ,който ме притеснява много.... тръгнах на път от България за Германия. Преди това смених цялото окачване с ново(носачи + тампони), нови зимни гуми, стенд.

...

Цялото окачване (накрайници?) или само носачите? Според мен носенето при висока скорост и изкривяването на волана има нещо общо... Може би при стенда не са стегнали нещата както трябва?

За Колт V ли става въпрос?

И моят волан в един момент забелязах, че стои накриво, но при мен е от разбити накрайници и минаване по лоши пътища по-бързичко... иначе не носи, стабилна е.

Съвет не мога да ти дам, освен да минеш още един реглаж, ако не е много пара у Европата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Под цялото окачване имах предвид носачи,тампони,шарнири,накрайници,биалети,болтове (буквално цялото)

За колт 4 става въпрос, утре при първа възможност ще погледна отново болтовете на вътрешните накрайници. Имам време до събота да реша проблема. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

От кормилни накрайници не виждам как ще ти "залита" колата. Проблема е другаде. Провери носачите по-скоро (гумените тампони, не шарнира). Виж си амортисьорите да нямаш изтървал. Гумите огледай също (ако си ги сменял преди да потеглиш).

Редактирано от Емил Димитров
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...