Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте, знам че такива теми не са много одобрявани във форумите, но тръгнах да чета и не намерих отговори на всичко което ме интересува. Замислих се да сменя обичаната от мен марка Honda с Mitsubishi Outlander 2004-2006 година. Ще съм много благодарен някой ако може да систематизира плюсовете и минусите на модела, бензин/газ или дизел, дали имат проблеми с ръждата,разход, въобще каквото се сетите като важно за един непознаващ мицубиши човек. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и добре дошъл. :mitsu-smiley:

 

То Мицубиши е като Хонда,доста си приличат, смело напред и няма да съжаляваш, дори всеки път като се возиш ще ти напомня за Хондата и дори по някога може и да се бъркаш и да забравяш, че всъщност караш Мицу, хахаха.

Сега за темите, наистина ако ползваш търсачката не излиза много инфо незнам защо, но ако започнеш да преглеждаш всички теми от последните като се връщаш във времето назад ще откриеш много полезна информация. Има доста писано, за окачване, двигатели, системата 4wd, както и за най-честите болежки. Колата е много добра и красива, много елегантна, а карането е повече от удоволствие, особено когато времето е лошо ;) и естествено кола за удоволствие не е икономична. Дизел няма, а за конвертиране на газ по свой избор. Най-добрата комбинация е 2.4 Mivec Automatic. Успех.

Ей това е най-доброто:

 

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?app=garage&do=view&id=189&tab=images

Редактирано от tonino_g3
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Здравей,

Ако искаш ела да тестваш - имам първа и втора генерация.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...