Премини към съдържание

Светодиодни крушки от външен сайт


Препоръчано мнение

Здравейте!

От ровене по руските форуми, попаднах на този : www.netuning.ru Предлагат заместители на всички видове крушки по нашите автомобили. Не са китайски, а разработени специално за руския пазар от корейци. Покриват и доста широк диапазон от марки и модели. Само за Mitsubishi са 10 модела. Влязох във връзка с тях, тъй като работят предимно на вътрешния им пазар. Бяха любезни да ми отговорят, че биха извършили доставки и до България (за разлика от други търговци). Цената на доставка е 1600рубли=63 лева с EMS. От сайта на превозвача разбрах, че пратка до 30кг. е 1395 рубли, т.е. оскъпява се с 200 рубли- приблизително 8 лева. Курса на БНБ е 100 рубли = 3,93лв. За плащане предлагат няколко варианта, като най-безболезнения е чрез VISA или MasterCard. Всеки може да разгледа сайта им. Аз съм се спрял на комплект от 6 лампи за осветяване на интериора на Lancer X. За колегите, които не са на "ти" с руския, ще нахвърлям в общи линии, за какво иде реч.

 

1. Идеална съвместимост. Лампите за плафоните в купето идеално съвпадат с вътрешната форма на плафона. Не се налага рязане. Светодиодите са разположени по цялата повърхност за равномерно разпределение на светлината. Платките са достатъчно здрави, за да не се притесняваме от счупване при монтаж.

 

2. Гарантират липса на изгорели диоди. Доживотна гаранция.

 

3. Възможност за регулиране интензитета на осветяване чрез потенциометър - от 50% до 100%

 

4. Лесен монтаж. На сайта има качени кратки видео-уроци.

 

Мощност, Вт: 12

Светлинен поток, Лм: 798

Ъгъл на осветяване, °: 150

Тип на светодиода: SMD5450 Тип лампата: Двуцокълна

Гаранция: Доживотна

Страна : Южна Корея

Цвят: Бяла 5000К

 

За всички видове крушки има подробно обяснение.

 

Определено цените им не са като на китайчетата. Ако има желаещи сред вас, да се сдобият с някой от техните продукти, предлагам да направим групова поръчка, за да намалим поне доставната цена. Така или иначе не можем да достигнем тегло от 30 кг. Редно е всеки участник в една поръчка да участва с % , определен от стойността на покупката му. За себе си съм направил избор

 

Как да направим групова поръчка!? Все още не съм наясно и за това можем да го обсъдим тук. Ясно е, че сумата за избраните от вас артикули трябва да стигне до мен. Например с ЕКОНТ и уведомяване тук. Вариант е да има срок, в който да се събират сумите. Ако има други предложения - заповядайте!

 

Ако след време, някой реши самостоятелно да си поръча, просто трябва да си направи регистрация в сайта. За телефон посочете : 71234567890. При въвеждане на личните данни, посочете вашия си телефон. При поръчка : Избора на "България" става от "Областей Росии". За начин на доставка - EMS и плащане с карта.

 

Поздрави!

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле идеята ти дано да са добри нещата им ама като прегледах сайта на бързо май нещата които предлагат са за коли предимно 10 - 12 годишни някъде. И като не се ползва примерно Paypal имаш ли друга гаранция че ще дойде поръчката.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 месеца ...

За сведение на "Тома неверни", осветителните тела пристигнаха! Трудно стана разплащането, заради положението в Украйна и международната изолация на Русия. Скоро ще представя снимков материал за разликите в осветеността.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...