Премини към съдържание

Странно тропане в предницата.


Препоръчано мнение

Имам силно тупане най-вече горе в дясно. По малки дупки няма появява се на голяма дупка и най-вече на пропадане. Тупането е глухо като на тампон.Сменил съм всичко от пред. Амортисьори,тампони на макферсони,тампони на стабилизираща щанга и тропането продължава.Проверени са всички други тампони и биалетки.Няколко майстора вече се хванаха в чудо с тази кола.Вече си мисля,че тампоните на макферсона да не са нещо както трябва,а уж взимахме някакви японски.Не знам вече,някой ако има някакви идеи да помага.Колата е Mitsubishi Colt 1.3 GL 1999Г.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На жената колта тропаше дълго време. Докато изляза от черния път на главния ми късаше нервите...Проверявах шарнири, тампони и всичко беше здраво...Оказа се разбит вътрешен кормилен накрайник.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Шарнири,накрайници всичко е проверено.Има съвсем малък луфт в кормилната рейка,но тя тропа по съвсем различен начин ако е тя.При мен е глухо тропане като на гума а не метално.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пак казвам при колта на жената ставаше дума за вътрешен накрайник. Не знам как сте го проверявали, защото аз го хванах през колелото иначе с ръка като го напъваш не лопаше. На моя колт също имам хлопкане, само в студено време от изкривен стержен на амортисьор...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,някой ако е сменял скоро тампони на макферсона и пази старите,ще иска ли да ми ги прати да видя новите които съм сложил аз дали са същите.Вече започвам да се съмнявам дали сме сложили правилните тампони.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Щом всичко е здраво просто провери дали са затегнати достатъчно гайките на макферсона защото при мен там беше проблема . " Майстора " го домързяло да ги натегне та ми се скъсаха нервите три дни ! Накрая вдигнах капака .... взех ключ 19 май беше - и един 12 за контра и направих по над три оборота на двата ....Ужас ! И вече над 15000 километра всичко спи отпред .... като зет при баба си :) Дано и при теб е такъв проблема ! Иначе колта ми е декември 99 - та - като твоя

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...