Премини към съдържание

excalibur

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което excalibur е написал

  1. excalibur

    Компютър Colt 1.3 98г.

    Благодаря колега! Намерих го. 🍻
  2. Къде се намира компютъра на Colt 1.3 98г. или да ми кажете модел и номер,но то сигурно ще са различни.
  3. excalibur

    Не пали на бензин.

    Кабелите и свещите са нови. А и как от свещи и кабели няма въобще да работи и в един момент всичко ще се оправя.
  4. Колата е с обикновена газова уредба. От няколко дена прави следният проблем. По някога не пали и не работи въобще на бензин,а на газ работи все едно е намалена до край. Няма никаква мощност. Идва момент в който всичко се оправя. Не е от превключвателя за газ бензин. Всички клапани си отварят и затварят нормално. Може ли да е нещо по запалването на автомобила? Не знам ,просто е много объркващо. Колата е Colt 98г. 1.3 75kс.
  5. Онзи ден на Колтчето на дъщерята е изгаснал касетофона.Махнали са го и отзад е имало нагорял проводник,изолирали са хубаво,но сега не бачка касетофона,не свети часовника и запалката също не работи. Всички предпазители са здрави,днес ги проверявах.Кой по-точно е бушона за тези неща,че не открих.На касетофона постоянния плюс го има,но този който се прекъсва с контактния ключ липсва.Сигурно и другите две неща са свързани към тази верига. Колата е Colt 1.3 GL 99г.
  6. Искам да закупя единичка гума Дебица Фриго 2 175/70/13
  7. Продавам маската за която са захванати фаровете.Свалена е от Colt V-та генерация.Към нея давам БОНУС стойката която служи за захващане на предната броня към купето. Цена 40лв. Частите се намират в гр.Панагюрище. тел. 0899570069 Иван. Изпращам с куриер.
  8. Търся да закупя преден капак и фаровете без мигачите за Mitsubishi Colt 99г. За връзка 0899570069 Иван. гр.Панагюрище
  9. Днес забелязах,че има омасляване от дясната страна на кормилната рейка.Тъй като го гледах от горе през двигателя не съм сигурен сега от къде е точно.Въпроса ми е,ако е от рейката дали да я рециклирам или да взема втора употреба?
  10. Вчера проверих системата,има фреон но не включва клапана.Какво друго освен фреона има връзка за този клапан да включи?
  11. До последно си бачкаше без проблем.. :icon_hmm:
  12. Днес рекох да пусна климатика на Колтчето,но уви не тръгна да духа студено.При включване на копчето не чувам да включва компресора,но перката на вентилатора тръгва.Нямах време да проверявам каква е причината защото тръгнах за работа,но някой ако има някакви мнения да сподели. :icon_hmm: Количката е Colt 1.3GL 99г.
  13. Колега,гледам в брошурата на Lidl от днес има някакви греди.Знам,че може да е смешно,но не ти пречи да видиш какви са и дали ще станат :drinks:
  14. Гният. Ако искаш Колт без ръжда,ела да ти дам моят
  15. Колега,аз свалих моите амортисьори на тях пише Mitsubishi.Не знам какви са,но знам че са здрави. Имам тропане в предницата и поредният "майстор" установи ,че е от тяха.Но уви купих нови Монро и положението е пак същото само изгорях с 280лв.Ако искаш мога да ти дам старите с гаранция са здрави,ако искаш може да се договорим нещо :drinks:
  16. Колега,дори съм с две гайки от горе за да не се отвиват
  17. Колеги,някой ако е сменял скоро тампони на макферсона и пази старите,ще иска ли да ми ги прати да видя новите които съм сложил аз дали са същите.Вече започвам да се съмнявам дали сме сложили правилните тампони.
  18. Шарнири,накрайници всичко е проверено.Има съвсем малък луфт в кормилната рейка,но тя тропа по съвсем различен начин ако е тя.При мен е глухо тропане като на гума а не метално.
  19. Имам силно тупане най-вече горе в дясно. По малки дупки няма появява се на голяма дупка и най-вече на пропадане. Тупането е глухо като на тампон.Сменил съм всичко от пред. Амортисьори,тампони на макферсони,тампони на стабилизираща щанга и тропането продължава.Проверени са всички други тампони и биалетки.Няколко майстора вече се хванаха в чудо с тази кола.Вече си мисля,че тампоните на макферсона да не са нещо както трябва,а уж взимахме някакви японски.Не знам вече,някой ако има някакви идеи да помага.Колата е Mitsubishi Colt 1.3 GL 1999Г.
  20. Да,огедалото дойде даже беше и в промоция.Момчетата излязоха наистина коректни,доставката беше до адрес безплатна взех дори и други неща за Хондата.Благодаря още веднъж на колегата където даде линка на адреса :drinks:
  21. excalibur

    Мitsubishi colt 1999, 1.3 12v

    Нещо тези дни заеелязвам,че разхода са качи доста.С 10лв. минава най-много 50-60км градско.Колата си работи добре,няма прекъсвания гърмежи.Знам,че времето се застуди,но този разход е голям.То и карането на щерката не е от най-икономичното нооо :D
  22. Благодаря колега! Поръчах,ще видим дали ще има доставка :drinks:
  23. През нощта някои "доброжелатели" са счупили стъклото на лявото странично огледало,спаднали гумите и натъпкали ключалката с клечки.От къде да намеря само стъкло за огледалото.Донесли са ми някакви по-големи стъкла,но не съм ги виждал защото съм на работа.Утре ще мъча някак си да се режат.Ако имате някакви предложения казвайте,знам че и други колеги за жалост са били на моето място.
  24. Много вероятно това да е,но как мога да го "излекувам" :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...