Премини към съдържание

Въпрос осветление


Petko_Andreev

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,скоро си сменях някои крушки по централната конзола на Каризмата,но не успях да разбера,само врътката за вентилатора ли има лампичка,другите две по принцип светят ли? Освен това някъде четох, че имало осветление за четене, къде да го търся него? :D Има ли по таблото други крушки които биха могли да са дефектирали и да ги пропускам,изключвам километража,светлината за мъгла,аварийните и бордовият компютър,благодаря за вниманието :)

Редактирано от Hristo
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

По спомен за управлението на отоплението имаше две крушки, които осветяват всичко. Ти с коя Каризма си? Преди или след фейслифта? Осветлението за четене представляват две по-малко крушки монтирани на тавана близо централното огледалото. Пускат се с копче и не са свързани с осветлението в купето.

 

Така изглежда модула за моделите със шибидах http://i.ebayimg.com/t/99-02-MITSUBISHI-CARISMA-HATCHBACK-INTERIOR-LIGHT-PANEL-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/L10AAOxyUSFSH0Jj/$T2eC16hHJH0FG1jwUn4TBSH0JjKsV!~~60_12.JPG

и без шибидах http://i.ebayimg.com/t/98-99-Mitsubishi-Carisma-Interior-Front-Light-/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/H18AAOxyaTxRSx3O/$T2eC16N,!zEE9s3!WpIbBRS)3ONYTw~~60_35.JPG

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,значи до колкото знам колата е 2000 година,без шибедах е моята но изглежда се различава плафона от тези които си публикувал.Интересно че наистина смених две крушки но свети само управлението на вентилатора :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е да нямаш такъв плафон. Най-добре направи по една снимка на таблото и тавана за да се ориентирам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

Някой разглобявал ли е този плафон до сега, щото се чудя дали има голяма опасност да му счупя щифчетата като го разкачам, а пък искам да си сменя крушката.Много здраво закрепен ми се струва моят и ме е страх да го напъна че да не го счупя.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...