Премини към съдържание

Дистанционно-централно-аларма


Petko_Andreev

Препоръчано мнение

Здравейте,дали някой знае това моето дистанционно: http://petko.snimka.bg/automobiles/distancionno-centralno.782112 дали е с аларма понеже единият бутон е за централното заключване,при другия (малкия) единствено светват мигачите и нищо не се случва,как бих могъл да разбера дали имам аларма ?(Досега не съм чул звук)

Мицубиши Каризма 1.6 2000г

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Колега, огледай под капака някаде дали имаш пищялка за алармата.Възможно е също и това другото копче да е за безшумно отключване и заключване ако имаш аларма.Моето дистанционно има такова копче с MUTE самоче аз съм си го вързал само като централно щото не съм купувал аларма.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В раздел Каризма има една тема с ръководствата на модела. В един от файловете беше посочен варианта с централно и с аларма. По спомен модула (компютъра) се намира в багажника, под кората на задния десен калник (пасажерски). Намери го виж му номера и го сравни в ръководството за твоята Каризма. За съжаление ще трябва да се поровиш, че не се сещам къде точно го гледах.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...