Премини към съдържание

Центровка 4G63


Препоръчано мнение

Здравейте,проблема с еклипса е следния,мотора придърпваше не държеше обороти и миришеше много на бензин,казаха ми че много вероятно от центровката,след което отворих да я погледна пак,направих я точно като по клипчето http://www.youtube.com/watch?v=lRwecE8OOLU и отстрани има линк към втората част,единствената разлика е че на коляновия вал белега не е като на клипчето а е от другата страна защото клипчетата са за 90-92 моделите моят е 94,обаче след като уж сичко е на място - горните белези са точно,коляновия вал също и маслената помпа която незнам дори защо играе с центровката,но няма значение нагласих я и нея,и колата започна да върви по зле също така мотора започна да бучи и да вибрира като е на по високи обороти,което е точно мисля когато балансиращите валове не са центровани както трябва,добре но тях не съм ги пипал и не съм свалял нито малкото ремъче което ги върти зад ангренажния,само дето на място започна да работи по нормално,иначе стана по зле,зад зъбното колело на коляновия вал е това на балансиращите и мисля че като коляновия и маслената помпа са на белези не трябваше да го има и тоя проблем,някакви мнения?

Редактирано от Tinko
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Все пак утре ще погледна дали не съм се объркал и на коляновия вал белега не е като на клипчето от към маслената помпа,макар че пише до 92 год. са от тази страна а след това от ляво както аз го сложих но ще се гледа утре,но ако някой има мнение да сподели.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По принцип като се прави центровка се гледат и белезите на балансиращите валове. Намери си сервизно ръководство, в него процеса е описан стъпка по стъпка със съотвените схеми и тънкости. (Има ги безплатно в интернет под формата на .pdf файлове) :mitsu-smiley:

 

П.П. Тук :link: го има онлайн, а от тук :link: можеш да свалиш всички ръководства за Eclipse 1G. :)

Редактирано от steam
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 години ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...