Премини към съдържание

Спукана тръбичка към маслен радиатор


freeman

Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Голяма беля си направих! Преди няколко дни явно някъде леко съм чукнал едната от 2-те тръбички които отиват към масления радиатор и се спука. Те още като си купих колата бяха в окаяно състояние и спукани на 2 -3 места, но никъде не можах да намеря такива за да ги сменя и затова ги водих на някакви фини заварки и отгоре ги наклепах със силикон. По едно време даже си мислех да купя медни такива и по някакъв начин да ги огъвам ама се отказах. Та сега от тръбичката хвърля масло под налягане, все едно имам спукана вена :) Едно на ръка че пак започва голямото разглобяване, ами и самите тръбички са толкова тънки и изгнили и са като френско сирене. Не знам дали този път ще успея да ги оправя отново. Има ли някой от вас представа дали мога да си купя от някъде такива? Моля дайте идеи и предложения?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук. Наскоро поръчвах за един приятел, беше счупена тръбичка за масло или спирачна течност на някаква ГАЗ-ка. Правят всичко и от доста време са в занаята.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Колега, режи тръбите и слагай маркучи, аз така я карам вече 2 год. понеже като я купих, тръбите така бяха смачкани че въобще масло не можеше да мине през тях.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...