Премини към съдържание

Свободно висяща жичка


svetliof

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

Не че е болка за умиралка, но в отделението за наливане на бензин имам една свободно висяща жичка, която не зная за какво служи, нито къде се конектва? Гледам-гледам не е дълга и завършва на кабелна обувка, така че възможните места към които трябва да се свърже са в ограничен обсег. Но не мога да разбера. Ако някой знае, или присъства в други коли Space Star 1.3 моля да сподели. Благодаря.

 

Снимка: Цък

Редактирано от svetliof
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет, колега!

Тази свободна жичка при мен е закачена точно над гърловината за бензин. При теб виждам че точно там е монтирана пълначката за газ, може би затова ти е във висящо положение. Пробвай да я закачиш...

http://picbg.net/u/14026/47850/676874.jpg

 

 

Предполагам е предпазна мярка против статично електричество или както се казва... при боравене с пистолета за бензин да не проблесне искра , че в комбинация с бензинови пари ще стане страшно... бомбастично .http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_drive.gif

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имам и аз. Колегата Венци ти е отговорил вече и аз съм на същото мнение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Ако не се отвори капачката за наливане на бензин, мястото където влиза жичката от горе не се вижда. Ако преди е висяла щеше още тогава да ми направи впечатление. Газаджиите са я откачили докато са правили пълначката. Сега всичко е ОК.

В това отделение ми се бе счупила и една пластинка. Тя се вижда на моята снимка, има форма на зиг-заг и се опира в центъра на голямата панта където има белег от триенето. Явно от много отваряне за зареждане на гориво, пластинката се бе счупила и ха-ха да падне. А тя играе ролята на пружина, когато се дръпне лостчето в купето, да отвори сама вратичката. Голям късмет че не се бе загубила, защото щях с едната ръка да дърпам лостчето, а с крака да бутам вратичката в пантата за да се отвори :icon_dance:

Благодаря за отговорите ;)

Поздрави

Редактирано от svetliof
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...